X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Frankrijk | Gironde

Vakantiehuis in Gironde huren

Vier je vakantie in de prachtige streek Gironde. Een vakantiehuisje aan de Atlantische kust in de streek Gironde is zeer geliefd vanwege de woeste golven, eindeloze zandstranden, uitgestrekte dennenbossen, oude havenstadjes en de grote binnenmeren. Een vakantiehuisje in het Franse binnenland is puur genieten van de wereldberoemde wijngaarde, fraaie dorpjes en historische steden. Voor ieder wat wils! Gastronomische specialiteiten in Gironde zijn vis en schelpdieren, maar ook de befaamde Entrecôte Bordelaise (geroosterde rundvlees met een rode wijnsaus)

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

283 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Gironde

283 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantie activiteiten Gironde

Steden die zeker de moeite waard zijn tijdens een verblijf in een vakantiehuis zijn Arcachon en Bordeaux. Arcachon is oorspronkelijk een eenvoudig vissersdorpje, op de dag van vandaag is het een chique badplaats aan de Franse westkust. Gokliefhebbers kunnen een een gokje wagen in het 19e eeuwse casino. Op de gezellige terrassen van Arcachon is het een aanrader om de plaatselijke specialiteit 'huîtres à l'Arcachonnaise' te proeven. In Bordeaux zal je versteld staan van de statige 18e-eeuwse gebouwen, grote pleinen en de stijlvolle gevels. De omgeving van Bordeaux staat bekend om de glooiende heuvels met wijngaarden en de historische kastelen.

Vakantiehuizen aan de Atlantische kust in Frankrijk

Naast het bezoeken van de talrijke bezienswaardigheden in de streek Gironde, kan je natuurlijk ook kiezen voor een vakantie in Frankrijk dat geheel in het teken staat van zon, zee en strand. Een vakantiehuisje aan zee of een vakantiehuis landinwaarts, ZieZo Vakantiehuizen biedt voor ieder wat wils. Bekijk online het vakantiehuizen aanbod in Gironde.