X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Frankrijk | Landes

Vakantiehuis in Landes huren

De streek Landes maakt deel uit van regio Aquitanië. Deze streek in Zuid-Frankrijk grenst aan de Atlantische Oceaan. Les Landes is een geliefd vakantiegebied in Frankrijk vanwege de grote, rustige stranden van fijn zandstrand. Natuurliefhebbers kunnen zich uitleven in de uitgestrekte en onaangetaste bossen. In deze regio is het kiezen tussen een actieve vakantie of ontspannende vakantie, maar een combinatie hiervan is natuurlijk ook mogelijk.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

372 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Landes

372 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantie activiteiten in Les Landes

Een vakantiehuis in Les Landes is een prima uitgangspunt voor een actieve vakantie. Naast uitwaaien aan de kust kun je er ook voor kiezen om de culinaire hoogstandjes uit te proberen. Actievelingen kunnen het onaangetaste achterland ontdekken met de bastide dorpjes, historische kastelen en romaanse kerkjes. Ook golfen kun je als de beste in Les Landes. Deze regio beschikt namelijk over vier golfterreinen met 18 holes. Enkele golfterreinen zijn Biscarosse en Moliets. Surfen is ook een belangrijke bezigheid in Les Landes. De witte stranden en de zilverkleurige golven nodigen uit om een strijd aan te gaan met de golfen. De plaatsen Hossegor en Seignosse zijn ware hotspots.

Charmante vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk, Les Landes

Een vakantiehuis in Les Landes is dus zowel geschikt voor vakantiegangers die op zoek zijn naar rust of actie. Bekijk online het uitgebreide aanbod vakantiehuizen in Les Landes. Het ideale uitgangspunt voor een vakantie in Zuid-Frankrijk.