• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice

Vakantiehuis in de Elzas huren

Elzas is een regio in het noordoosten van Frankrijk en het ligt op de grens van Frankrijk naar Duitsland. Wanneer je je niet verstaanbaar kan maken in het Frans en toch naar Frankrijk op vakantie wilt dan is dit de ideale vakantieplek. Want in Elzas kun je je namelijk ook redden in de Duitse taal. Een vakantiehuisje in Elzas is een prima vakantie voor iedereen die zich welkom wilt voelen in een gastvrije omgeving.

Vakantiehuis huren online | Frankrijk | Elzas

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

4 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Elzas

4 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Het echte Frankrijk beleef je in Elzas

In Elzas ligt een wijnroute van 170 kilometer met aangrenzende leuke stadjes en dorpjes. In de wijngaarden kun je wijnen proeven en kun je ontdekken hoe ze gemaakt worden. Er zijn verschillende streekproducten die de moeite waard zijn om te proeven, zoals de taarten en diverse soorten kazen. De streekproducten zijn te vinden op de lokale markten of op een leerboerderijen, die eenvoudig vanuit je vakantiehuis in Elzas te bezoeken zijn.

Vakantie activiteiten in Elzas

Er is een grote verscheidenheid aan activiteiten die gedaan kunnen worden tijdens een vakantie in Elzas. Als je van de natuur wilt genieten vanuit je vakantiehuis in Elzas dan kun je naar een van de natuurparken of naar een van de rijk gevarieerde tuinen. Lekker luieren en even bijkomen in het wellness centrum of  samen met de kinderen naar de dierentuin, recreatiepark of avonturen beleven in  de grotten of op de klimmuur. Buiten deze activiteiten biedt Elzas in de wintertijden activiteiten aan zoals alpineskiën, langlaufen of sneeuwschoenentocht lopen.

Mooie vakantiehuizen in Elzas, Frankrijk

Kies voor een vakantiehuisje Elzas als je wilt verblijven op een vakantieplek waar zowel ontspannende activiteiten als actieve activiteiten te ondernemen zijn. ZieZo Vakantiehuizen heeft een groot aanbod aan vakantiehuizen in Frankrijk en hier zit zeker ook voor jou een geschikt vakantiehuisje in Elzas tussen om te huren.