X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Frankrijk | Haute Savoie | Chamonix

Vakantiehuizen in Chamonix

Hoog in de Alpen ligt één van de populairste wintersportplaatsen ter wereld, namelijk Chamonix. Een vakantiehuis in Chamonix betekent een adembenemend uitzicht op de bergtoppen van de Mont Blanc en indrukwekkende gletsjers. Oorspronkelijk is Chamonix een oud stadje, maar op de dag van vandaag is het levendige stadje met een ruime keuze aan eetgelegenheden, winkels en après-ski mogelijkheden.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

94 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Chamonix

94 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Zomervakantie en wintersport in Chamonix

Chamonix biedt zowel in de zomer als winter talrijke vakantiemogelijkheden. De kilometers langlaufpistes, sneeuwparken en gletsjerafdalingen staan garant voor een onvergetelijke wintersport in skigebied Chamonix. De langste kabelbaan in Europa brengt naar de meest wonderbaarlijke panorama's in de Alpen. Naast skiën en snowboarden zijn er ook mogelijkheden om te schaatsen, indoor klimmen of relaxen in een van de spa's in Chamonix. Zelfs in de zomer blijft Chamonix een vakantieparadijs. Natuurliefhebbers en avontuurlijke sporters kunnen zich uitleven op de 350 km wandelpaden en 40km bergfietspaden. In Chamonix is er zelfs een 18 hole golfterrein! Wil je meer te weten komen over de geschiedenis van Chamonix en de Mont Blanc, dan is een bezoek aan het Alpenmuseum een must. Kortom een chalet in Chamonix is een goed uitgangspunt voor een vakantie in Chamonix.

Ruime keuze appartementen en chalets in Chamonix

Kies voor een chalet in Chamonix en geniet van het uitzicht op de bergtoppen die hoog boven de gigantische ijswatervallen uittorenen. Vanuit een vakantiehuis in Chamonix kun je nog veel meer beleven dan een wintersportvakantie of wandelvakantie. ZieZo Vakantiehuizen biedt online charmante chalets en knusse appartementen in het skigebied Chamonix. De vakantie in Chamonix kan beginnen!