X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Frankrijk | Haute Savoie

Vakantiehuis in Haute-Savoie huren

In het oosten van Frankrijk ligt de groene streek Haute-Savoie, de pittoreske hoofdstad is Annecy. Het massief van de Mont Blanc is een uitzonderlijk paradijs voor skiërs en natuurliefhebbers. De uitgestrekte skigebieden, de natuurreservaten, de thermale kuuroorden, de prachtige meren en de pittoreske stad Annecy maken de streek Haute Savoie een veelbezochte vakantiebestemming. Maar naast dit alles heeft de Haute Savoie ook genoeg te bieden op historisch gebied.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

956 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Haute Savoie

956 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Bezienswaardigheden in Haute Savoie

De stad Annecy, ook wel 'Het Venetië' genoemd, ligt aan de uiterste noordpunt van Lac d'Annecy.
Een vakantiehuisje aan het meer van Annecy is razend populair vanwege de ontelbare watersporten, het uitzicht op de besneeuwde bergtoppen, het middeleeuwse stadsdeel uit de 12e eeuw en het prachtige natuurschoon. In het oude stadsdeel bevindt zich het meest gefotografeerde monument in Frankrijk, namelijk het Palais de L'Isle. Het is ook heerlijk om terrassen en restaurants af te struinen die gelegen zijn in de gezellige grachten en steegjes van Annecy.

Andere leuke plaatsjes die de moeite waard zijn om te bezoeken zijn Évian-les-Bains, Vevrier, Duingt en Menthon. Vanuit je vakantiehuisje is de oude kuurbadplaats Aix-les-Bains eenvoudig te bereiken. Je kunt in Aix-les-Bains niet alleen ontspannen in de thermaalbaden maar ook de indrukwekkende neo-gostische huizen en de 12e eeuwse koninklijke abdij bezichtigen.

Wintersport chalets in Haute Savoie

De streek Haute Savoie beschikt over geweldige wintersportgebieden met uitzonderlijke wintersportfaciliteiten. De wintersportgebieden Portes du Soleil, Le Grand Massif en Chamonix zijn aantrekkelijke wintersportgebieden met prachtige chalets en vakantiehuizen.

Chamonix is een internationaal wintersportoord bij uitstek. Er wordt zelfs beweerd dat Chamonix tot de mooiste skigebieden van Europa behoort! Les Portes du Soleil is met zijn 650 kilometer aan pistes, het grootste aaneengesloten skigebied ter wereld. Opmerkelijk is dat het skigebied Les Portes du Soleil ondanks zijn grootte, het authentieke karakter heeft behouden.

Nederlandse vakantiegangers trekken in de winter volop naar de hoge bergen in de Haute Savoie om hier een onvergetelijke wintersport te beleven. Dankzij het grote aanbod van chalets en vakantiehuizen in de skigebieden, is er altijd wel een vakantiehuisje te vinden die voldoet aan je wensen. Kortom, de streek Haute Savoie heeft genoeg te bieden voor wintersporters!

Elk seizoen een vakantiehuis in Haute Savoie, Frankrijk

Het hele jaar door is een vakantie in de Haute Savoie een goede keuze! In welk skigebied of pittoresk plaatsje je ook wilt verblijven, een vakantiehuis of chalet van ZieZo Vakantiehuizen biedt een ontspannen vakantie! Wat voor chalet of vakantiehuis je ook zoekt in de Haute Savoie, ZieZo Vakantiehuizen heeft het.