• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Frankrijk | Normandië

Vakantiehuis in Normandië huren

Normandië ligt in het westen van Frankrijk. Dit is één van de meeste bezochte regio's van Frankrijk, maar het massatoerisme is nog niet doorgedrongen. Het hoogtepunt in Normandië is het rotsachtige schiereiland Mont-Saint-Michel. Een indrukwekkend gezicht is de prachtige Abdij die gebouwd is op een rots, dit is een wereldwijd bekende bezienswaardigheid.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

359 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Normandië

359 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Puur genieten vanuit je vakantiehuisje aan zee

Normandië staat bekend om de prachtige zandstranden, schitterende kliffen en sfeervolle badplaatsen. De kustlijn is ongeveer 600 kilometer lang en dit is dan ook de ideale vakantiebestemming als je van zwemmen houdt en op zoek bent naar een vakantiehuis aan de Franse kust. Maar ook het achterland is de moeite waard om te verkennen. In het binnenland liggen knusse dorpjes, uitgestrekte bossen en smalle riviertjes. En tijdens de trip zul je versteld staan van de prachtige ruïnes, kastelen en kerken. Bezoek vanuit je vakantiewoning de dorpjes Caen, Deauville, Rouen en Bayeux. Ook op culinair gebied zul je hier niets te klagen hebben. De overheerlijke keuken in Normandië  maakt de hele vakantie goed!

Sport en cultuur tijdens een vakantie in Normandië

Normandië biedt een groot aantal activiteiten voor jong en oud. Ga fietsen, wandelen, zeilen of waarom niet golfen? Ga met de kinderen naar een mooie dierentuin of aquarium. En proef de lokale kaas bij een kaasmakerij. Vanuit je vakantiehuis in Normandië is er genoeg vertier voor iedereen! Er zijn diverse dingen die je bezocht moet hebben tijdens een vakantie in Normandië.; Le Mont Saint Michel, het boerendorp Lyons-la-Forêt, de Romaanse kerk in Saint-Cenery-le-Gerei, het dorp Beuvron-en-Auge, de badplaats Veules-les-Roses waar het kleinste riviertje van Frankrijk doorstroomt, het druk bezochte kuuroord in Forges-les-Eaux.

Bij ZieZo Vakantiehuizen vind je een overzicht van beschikbare gîtes, vakantiehuizen met zwembad en vakantiehuizen aan zee in het mooie Normandië.