X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Frankrijk | Normandië

Vakantiehuis in Normandië huren

Normandië ligt in het westen van Frankrijk. Dit is één van de meeste bezochte regio's van Frankrijk, maar het massatoerisme is nog niet doorgedrongen. Het hoogtepunt in Normandië is het rotsachtige schiereiland Mont-Saint-Michel. Een indrukwekkend gezicht is de prachtige Abdij die gebouwd is op een rots, dit is een wereldwijd bekende bezienswaardigheid.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

406 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Normandië

406 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Puur genieten vanuit je vakantiehuisje aan zee

Normandië staat bekend om de prachtige zandstranden, schitterende kliffen en sfeervolle badplaatsen. De kustlijn is ongeveer 600 kilometer lang en dit is dan ook de ideale vakantiebestemming als je van zwemmen houdt en op zoek bent naar een vakantiehuis aan de Franse kust. Maar ook het achterland is de moeite waard om te verkennen. In het binnenland liggen knusse dorpjes, uitgestrekte bossen en smalle riviertjes. En tijdens de trip zul je versteld staan van de prachtige ruïnes, kastelen en kerken. Bezoek vanuit je vakantiewoning de dorpjes Caen, Deauville, Rouen en Bayeux. Ook op culinair gebied zul je hier niets te klagen hebben. De overheerlijke keuken in Normandië  maakt de hele vakantie goed!

Sport en cultuur tijdens een vakantie in Normandië

Normandië biedt een groot aantal activiteiten voor jong en oud. Ga fietsen, wandelen, zeilen of waarom niet golfen? Ga met de kinderen naar een mooie dierentuin of aquarium. En proef de lokale kaas bij een kaasmakerij. Vanuit je vakantiehuis in Normandië is er genoeg vertier voor iedereen! Er zijn diverse dingen die je bezocht moet hebben tijdens een vakantie in Normandië.; Le Mont Saint Michel, het boerendorp Lyons-la-Forêt, de Romaanse kerk in Saint-Cenery-le-Gerei, het dorp Beuvron-en-Auge, de badplaats Veules-les-Roses waar het kleinste riviertje van Frankrijk doorstroomt, het druk bezochte kuuroord in Forges-les-Eaux.

Bij ZieZo Vakantiehuizen vind je een overzicht van beschikbare gîtes, vakantiehuizen met zwembad en vakantiehuizen aan zee in het mooie Normandië.