• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Frankrijk | Bourgondië (Bourgogne)

Vakantiehuis in de Bourgogne / Bourgondië huren

Wat Bourgogne, oftewel in het Nederlands Bourgondië, karakteristiek maakt zijn de wijngaarden, het landschap, de bezienswaardigheden van de werelderfgoedlijst UNESCO en de kunst van het lekker eten. Genoeg redenen om te kiezen voor een vakantiehuisje in Bourgogne. Het is een streek waar je kan genieten van de cultuur en waar je even een Bourgondische vakantie kan leiden.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

17 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Bourgondië (Bourgogne)

17 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantie activiteiten in Bourgondië

De prachtige natuur van Bourgogne biedt de mogelijkheid om verschillende activiteiten te ondernemen. Zo kan je vanuit je vakantiehuis in Bourgonge lekker uit waaien tijdens een wandeling in het berglandschap, genieten in een kuuroord of kanoën op één van de vele rivieren. Het natuurpark in Bourgogne wat je vanuit je vakantiehuis kan bezoeken is Morvan. Hier word je de gelegenheid geboden om te gaan paarrijden, raften, zeilen, abseilen of klimmen. Iets wat niet vergeten moet worden zijn de schitterende wijngaarden die bezocht kunnen worden in dit vakantie stukje Frankrijk.

Rijke omgeving in Frankrijk

De gehele tijdlijn, van prehistorie tot aan het industriële tijdperk, van Bourgogne kan worden beleefd. In de gehele regio zijn kastelen, romaanse kerken en diverse musea die bezocht kunnen worden vanuit je vakantiehuis. Iets wat zeker bezichtigd moet worden is Les Hospices de Beaune. Dit is een gevestigde liefdadigheidsinstelling met als kenmerk de gekleurde daken. Op dit moment dient het als een cultureel museum en jaarlijks wordt het gebruikt voor een wijnverkoop voor het goede doel.

Dijon, de hoofdstad van Bourgogne, die zijn bekendheid te danken heeft aan de mosterd die hier gemaakt wordt. De markthallen zijn hier een aanrader en ook het gezellige centrum mag je niet missen.

Mooie vakantiehuizen in Bourgogne, Frankrijk

Buiten dat er overdag een verscheidenheid aan activiteiten kan gedaan worden, biedt het avondleven van Bourgogne theaters, festivals en feesten. Een perfecte plek in Frankrijk om een vakantiehuis te huren en te genieten van het lekkere Bourgondische eten en de fruitige wijn. ZieZo Vakantiehuizen bied je een groot scala aan vakantiehuizen aan die gelegen zijn in de Bourgogne, hier wordt zeker het gehele gezin tevreden gesteld.