X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Frankrijk | Lorraine-Vogezen

Vakantiehuis in Lorraine / Lotharingen - Vogezen huren

Lorraine is een regio in het noordoosten van Frankrijk. Als Nederlanders kennen wij Lorraine beter als Lotharingen. Het grenst aan de Belgische grens waardoor deze plaats in Frankrijk de ideale autovakantie is. Het is een plek waar iedereen tevreden gesteld wordt door aan de ene kan rust te bieden en aan de andere kant de culture en sportieve activiteiten. Door rijke natuur in Lorraine kan je altijd vanuit je vakantiehuisje genieten van een schitterend uitzicht en frisse lucht.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

0 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Talloze Stedentrips in Lorraine

In het plaatsje Longuyon kun je de ondergronds militaire wereld ontdekken vanuit een treintje. Naast Longuyon liggen er in Lorraine nog 4 andere interessante steden. Laten we een kleine stedentrip maken beginnende bij de stad Nancy. Hier ligt het Place Stanislas wat samen met Place de la Carrière en Place d'Alliance vertegenwoordigen samen een zeer unieke bezienswaardigheid. Metz ook wel de licht stad genoemd, Saint-Etienne kathedraal en de indrukwekkende werken van Chagall zijn een aanrader om bezocht te worden. De derde stad die zeker een bezoekje waard is, is Epinal. In dit gezellige stadje kan cultuur gesnoven worden door de monumenten, de musea en de kunstgalerijen. Verdun is de stad die bekend is door de slag bij Verdun, waar in de eerste wereldoorlog  een strijd gevoerd werd tussen het Duitse en Franse leger. Tot op heden zijn er nog steeds plekken die niet begaanbaar zijn door de mijnen die er liggen. Er zijn talloze monumenten die een diepe indruk achterlaten.

Vakantie activiteiten in Lorraine, Frankrijk

Buiten al deze steden zijn er nog prachtige natuurparken zoals het wildpark, Sainte-Crox, wat een perfect dagje uit is voor het hele gezin. Het regionale natuurpark van Lorraine biedt gelegenheid voor wandeltochten, watersporten, excursies in de natuur en paardrijden. Het is een plek waar iedereen tot rust kan komen of om je uit te leven.

Mooie vakantiehuizen in Lotharingen

In de regio Lorraine biedt ZieZo Vakantiehuizen een grote verscheidenheid vakantiehuizen aan waar je lekker kan genieten van de welverdiende vakantie of een weekendje weg in Frankrijk. Lotharingen is dus de plek om een vakantiehuis te huren in Frankrijk.