• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Frankrijk | Côte d'Azur | Grimaud

Vakantiehuizen in Grimaud

Het vestigingstadje Grimaud ligt in het zuiden van Frankrijk. In het historische dorpje uit de 11e eeuw is genoeg te bewonderen. Ontdek de tradities, de charme en de prachtige St. Michels kerk met zijn drie kapelletjes. Grimaud ligt tegen een heuvel. Op het hoogste punt staat een ruine die in de avond prachtig verlicht is. In de haven, genaamd Port Grimaud, liggen vele bootjes en vissershuisjes. Slenter door de smalle steegjes in het middeleeuws dorp en bewonder de huisjes met kleine ruiten raampjes en gevels die versierd zijn met bloemen. In de smalle steegjes liggen leuke winkels, galerieën en restaurantjes.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

24 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Grimaud

24 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantiehuizen aan de Cote d'Azur in Zuid-Frankrijk

Vandaag de dag is Port Grimaud één van de meest bezochte vakantiebestemmingen van Frankrijk waar boten komen aanleggen en waar vakantiehuizen gehuurd worden. Op een afstand van 7 kilometer liggen de moderne badplaatsen St. Tropez en St. Maxime die zeker een bezoek waard zijn. Vanaf je vakantiehuisje aan de Côte d'Azur heb je een prachtig uitzicht over Saint Tropez. Een vakantiehuis in Grimaud ligt in een prachtige omgeving, de kleurrijke wijnvelden van de Provence en de bosgebieden nodigen uit voor wandelingen.

Zonnig vakantiehuis in Grimaud

ZieZo biedt talrijke vakantiehuizen aan de Cote d'Azur. Naast zon, zee en strand biedt een vakantiehuis in Grimaud ook een rijke geschiedenis. Een afwisselende vakantie aan de Côte d'Azur begint met een vakantiehuis in Grimaud.