• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Frankrijk | Gard-Lozère

Vakantiehuis in Gard & Lozère huren

De streken Gard en Lozère liggen in de zuidelijke Franse regio Languedoc Roussillon. Dankzij de 300 zondagen per jaar zijn de streken Gard en Lozère de ideale vakantiebestemmingen om je vakantie door te brengen in één van de vele vakantiehuisjes in Zuid-Frankrijk. Indrukwekkende natuurgebieden in deze streken zijn de Gorges du Tarn en de Cevennen. Deze natuurgebieden hebben dan ook niet voor niets een internationale reputatie.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

28 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Gard-Lozère

28 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantie activiteiten in de streek Gard

Het meest indrukwekkende gebied in de streek Gard is het schitterende nationaal park van de Cevennen. Het landschap wisselt zich af van diepe rivierdalen, wijngaarden, boomgaarden en groenteteelt. Ook op het gebied van kunst en historie heeft Gard op vakantie veel te bieden: het Gallo-Romeinse patrimonium van Nîmes, de Pont du Gard en talrijke kastelen, musea en kerken. Nîmes is de hoofdstad van de streek Gard. Deze stad is vooral geschikt voor een stedentrip dankzij de vele gebouwen uit de Romeinse tijd zoals het Amfitheater, de Maison Carrée (tempel) en de romaanse kathedraal Notre-Dame-et-Saint-Castor en het Carré d'Art (museum van moderne kunst).

Maar als je de middeleeuwse geschiedenis wilt leren kennen dan kun je een bezoek brengen aan de stad Aigues-Mortes. Deze stad is de best bewaarde middeleeuwse stad van Frankrijk. Deze stad wordt dan ook niet voor niets regelmatig als decor voor middeleeuwse films gebruikt.

Vakantie activiteiten in de streek Lozère

Lozère ligt in het noordelijke gedeelte van de regio Languedoc-Roussillon. Deze streek is het dunstbevolkt van Frankrijk. Het voordeel hiervan is dat de natuur intact is gehouden. Een vakantiehuis in Lozère is niet alleen geliefd bij natuurliefhebbers, ook bij diegenen die liefhebbers zijn van kunsthistorische bezienswaardigheden. De hoofdstad Mende is een bezoek waard vanwege zijn oude huizen, oud centrum, gotische kathedraal en de geplaveide straten. Maar er zijn nog andere dorpen die je niet mag missen zoals Villefort en Marvejols Sainte-Enimie.

Ook al is een vakantiehuisje aan zee niet mogelijk in deze streek, de watersporters kunnen hun hart ophalen bij de twaalf meren, 2.7000 kilometer lange rivieren, watervallen en bergstromen. Naast de vele watersporten is Lozère ook ideaal om te wandelen, te mountainbiken en te paardrijden. Je zou het misschien niet denken maar Lozère is ook perfect voor een wintersportvakantie. De 500 kilometer lange pistes zorgen dat u een onvergetelijke wintersportvakantie heeft. De bekendste wintersportgebieden in Lozère zijn: Mas de la Barque, Mont Lozère en het Massif d'Aubrac.

Breed aanbod vakantiehuizen Languedoc Roussillon, Zuid-Frankrijk

Kies voor een vakantiehuis in Lozère of Gard als je volop wilt genieten van de prachtige omgeving. In de regio Languedoc Roussillon liggen talloze vakantiehuizen aan meer of aan zee. Bekijk het gehele aanbod vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk op ZieZo.