X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Frankrijk | Provence

Vakantiehuis in de Provence huren

In het zuidoosten van Frankrijk, aan de Middellandse Zee, ligt de zonnige streek Provence. Voor het overgrote deel behoort de Provence tot de regio Provence-Alpes-Côte d'Azur. De Provence strekt zich uit tot voorbij Nîmes (regio Languedoc Roussillon) en in het noorden tot het zuiden van de Drôme (regio Rhône-Alpes). Deze prachtige en schilderachtige streek, met begroeide heuvels vol bloemen en kruiden, is een ideale vakantiebestemming in Frankrijk. Met het milde klimaat in de Provence is een vakantiehuis het hele jaar door een geschikt vakantieverblijf in dit stukje Frankrijk.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

355 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Provence

355 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Bezienswaardigheden en activiteiten in de Provence

Maak vanuit je vakantiehuisje in de Provence prachtige wandelingen of fietstochten door de omgeving met goudgele zonnebloemen, ontelbare olijfbomen, paarsblauwe lavendelvelden en heerlijke ruikende cypressen. Naast genieten van de natuur en rust in de Provence is een uitstapje vanuit je vakantiehuisje naar de steden Aix-en-Provence, Arles en Orange de moeite waard vanwege de indrukwekkende Romeinse bouwwerken.

In Avignon zijn de Pont d'Avignon en het Palais des Papes de meest interessante bezienswaardigheden. Andere belangrijke steden in de Provence zijn Marseille, Toulon en Nice. De eeuwenoude dorpjes brengen je terug in de tijd. Slenter langs de kraampjes op de lokale markt, op zoek naar verse streekproducten en geniet ondertussen van de authentieke sfeer in de dorpjes. Een heerlijke dagje strand beleef je aan de Côte d'Azur. Naast ontspannen op het strand kun je er ook zeilboten huren, parasailen en waterskiën. Vanuit een vakantiehuis in de Provence hebben strand-, cultuur- en natuurliefhebbers alle mogelijkheden.

Vakantiehuisje in de Provence betekent puur genieten

Kenmerken van een vakantie in de Provence zijn de charmante vakantiehuizen, de zachte kleuren van het ochtend- en avondlicht, heerlijk buiten eten, de geurige en kleurrijke kruiden, een zwoele zomeravond, de ongerepte natuur en de geur van lavendel. Kortom, een verblijf op een vakantiepark of in een vakantiehuis met zwembad is perfect om een ontspannen vakantie te combineren met onvergetelijke uitstapjes. ZieZo Vakantiehuizen biedt kwalitatieve vakantiehuisjes, appartementen en vakantieparken tegen een voordelige prijs. Ieder seizoen is het genieten in een vakantiehuis of op een vakantiepark in de Provence!