X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Frankrijk | Limousin

Vakantiehuis in Limousin huren

Een rustige vakantie breng je door in Limousin. Deze groene regio ligt in hartje Frankrijk. Limousin maakt deel uit van het Centraal Massief in Frankrijk en bestaat verder uit de streken Lozère, Ayveron en Auvergne. Deze streek is nog niet ontdekt door het toerisme, hier kan je dus genieten van alle rust, charmante dorpjes en de schitterende natuur.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

31 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Limousin

31 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantie activiteiten in Limousin

Grootschalige toeristische attracties heeft deze streek niet te bieden. Een vakantiehuisje huren in Limousin is vooral genieten van het leven op het Franse platteland en de natuur. Een ander kenmerk van de streek Limousin zijn de vele prachtige meren. Één van de mooiste dorpjes van Frankrijk is Beaulieu sur Dordogne. Andere charmante dorpjes met de typische Franse sfeer zijn Curemonte, Ségur le Chateau en Collonges la Rouge, Turenne en Treignac. In de stad Limoges zal je onder indruk zijn van al het witte porselein dat overal te koop is. Een andere leuke stad om te bezoeken is Brive la Gaillarde.

Selectief aanbod vakantiehuizen Limousin, Frankrijk

Natuurliefhebbers en rustzoekers zullen onder de indruk zijn van dit stukje Frankrijk. Een vakantie in Limousin nodigt uit om sportief bezig te zijn. Wandelen, fietsen, vissen, mountainbiken, kanovaren het kan allemaal! Huur een vakantiehuis in Limousin en ervaar de frisse lucht, bomen en water. ZieZo Vakantiehuizen biedt een selectief aanbod vakantiewoningen in dit deel van Frankrijk.