X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Vakantiehuis met paard huren

Vakantiehuis met paard huren

Door: Dayenne - Op: 28-02-2019 - Gewijzigd: 05-09-2019
Een echte paardenliefhebber wilt natuurlijk graag op vakantie waarbij er de optie wordt aangeboden om te kunnen paardrijden. Zo kan er gekozen worden voor een ruitersvakantie of een vakantie met eigen paard. Deze vakanties kunnen zowel in Nederland als in het buitenland geboekt worden. Bij diverse accommodaties krijg je de keuze om je eigen paard of zelfs meerdere paarden mee te nemen of er eentje te huren.

Een heerlijke tocht maken

Tijdens je paardrijvakantie zul je natuurlijk een aantal tochtjes willen maken met jouw paard. De vakantiehuisjes zijn zeer divers waardoor je diverse mogelijkheden hebt om mooie landschappen te verkennen. Begin je vakantie met paard bij je huisje door de mooie bossen of maak een prachtig ritje langs de kust. Veel van deze vakantieparken liggen bij of aan natuurgebieden waardoor je kunt genieten van de rust samen met je paard. Een zomervakantie in een vakantiehuis is een prima idee!

Boek je paardrijvakantie in het buitenland!

Paardenliefhebbers kunnen in diverse landen genieten van een leuke vakantie met een paard. Landen die uitermate geschikt zijn voor dit soort vakanties zijn landen zoals Spanje, Frankrijk, Nederland maar ook landen als België, Duitsland, Portugal, Italië en vakantiehuizen in Griekenland. De meeste parken in Nederland beschikken over paardenboxen waardoor jij je paard op een fijne plek kunt stallen. Daarnaast zijn er ook vaak maneges in de buurt waar een paardenstalling gehuurd kan worden. De ideale vakantie met paard bij een huisje vind je hier bij Vakantiehuis Huren Online zodat jij een geweldige en onbezorgde vakantie kunt vieren! Bekijk ons aanbod last minute vakantiehuizen en aanbiedingen vakantiehuizen.

Een vakantiehuis met manege

Op vakantie in het voorjaar? Naast de buitenritten zul je wellicht ook nog tijdens je verblijf in een vakantiehuis willen paardrijden in een manage. Vele vakantieparken werken samen met maneges zodat jij ook in een binnenhal kunt rijden of gebruik kunt maken van een buitenbak. Daarnaast hebben vele maneges ook goede trailparcours, een roundpin, solarium en spuitplaatsen om de paarden te verzorgen. Na je buitenrit of rit in de manage kun je samen nog genieten van een heerlijk drankje en de geslaagde dag nog eens samen doorlopen aan een van de barren. Als laatste kun je ook kiezen voor een vakantiepark met paarden. Hierbij zijn de paarden aanwezig op het terrein en kun je overdag paardrijden op het park zelf. Meestal hebben deze parken ook een stuk natuur aan het park vastzitten zodat een tochtje dicht in de buurt is!

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte