X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Zomervakantie in een vakantiehuis

Zomervakantie in een vakantiehuis

Door: Ruud - Op: 08-03-2013 - Gewijzigd: 06-04-2017
Ben je de dagelijkse, Nederlandse, sleur meer dan beu. Heb jij genoeg van grauwe dagen en tegenvallende zomers? Ga er deze zomer lekker op uit en tank bij in een schitterend vakantiehuis in de vele zomervakantie bestemmingen. Ga jij deze zomer voor een vakantiehuis in de zon of ga je toch liever voor het culturele aspect? Wist je dat het in bijna alle landen mogelijk is om een ontspannende vakantie te combineren met een actieve en culturele vakantie? Naast dat vele bestemmingen van de zomervakanties 2013 in de zonovergoten gebieden liggen, barsten deze gebieden van de culturele aspecten.

Nederland, het land dat bekend staan van de klompen, molens en tulpen. Het land waar de tolerantie zeer hoog is en menig toerist de Amsterdamse rode zone bezoekt. Toch blijft Nederland een land met tegenvallende zomers, grauwe winters en regenachtige dagen. Wanneer je in de vakantie lekker wilt ontspannen, is de zon hierbij meer dan welkom. Om verzekerd te zijn van een vakantie op maat zul je op zoek moeten naar de zonovergoten landen waarbij je in een vakantiehuis helemaal je eigen gang kunt gaan.

Vakantiehuis in de zon

De ideale zonvakantie staat voor ontspanning, vrijheid en natuurlijk de zon. Op de zomervakantie helemaal je eigen gang gaan en staan waar je wilt staan. Geen last hebben van de kinderen in het appartement naast je, een ruime leefruimte, een eigen terras en niet lastig gevallen worden door de feestende jongeren. Dit zijn een aantal factoren die aan bod komen wanneer jij kiest voor een vakantiehuis in de zon. Naast dat je kunt genieten van elkaar, het weer en de omgeving, heb jij met je luxe vakantiewoning nergens last van en hoef je met geen andere toeristen rekening te houden. Je vult je eigen vakantie in en komt niet voor ongewenste verassingen te staan.

Ontspannen of er op uit?

Zittend in een vakantiehuis in de zon kun je kiezen voor een vakantie vol ontspanning waarin je optimaal geniet van de zon, maar natuurlijk ook voor een actieve vakantie waarbij je erop uittrekt en aan het einde van de dag terugkeert om lekker bij te komen in je vakantiewoning. De afwisseling die je maakt tussen ontspanning en activiteiten heb je geheel zelf in de hand en je kunt daarbij ook altijd terecht in je eigen vakantiehuis. Zonvakanties die aanspreken en waar een afwisseling tussen activiteiten en ontspanning als ideaal wordt beschouwd zijn natuurlijk de vakantielanden Italië, Turkije, Griekenland, Spanje en Frankrijk niet te vergeten. Daarbij komt dat het vakantiehuizen aanbod in deze zonovergoten landen zeer breed is. Ga jij voor een vakantiehuis met zwembad dicht bij het centrum, of kies je voor een landelijk vakantiehuis die wat rustiger gelegen zijn.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte