X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Op vakantie in het voorjaar

Op vakantie in het voorjaar

Door: Nouschka - Op: 09-01-2013 - Gewijzigd: 07-04-2017
Veel mensen zijn na de winter alweer toe aan het warme weer en de zomervakantie. Dit duurt echter een aantal maanden. Kun jij niet zo lang wachten? Dan is het ook mogelijk om in het voorjaar al een keer op vakantie te gaan. Op deze manier kun je de koude wintermaanden van je los schudden en kun je je gaan richten op het mooie zomerse weer. Boek nu dus snel een vakantie naar een warm land, zodat je alvast in de zomerse sferen kunt komen.

Ben jij nu alweer toe aan vakantie, maar vind je de zomervakantie nog te ver weg? Waarom ga je dan niet gewoon in het voorjaar al een keer op vakantie? Tijdens deze periode zit je niet in het hoogseizoen, waardoor de prijzen een heel stuk lager kunnen liggen dan in de zomervakantie. Daarnaast kun je je in de warme landen alvast voorbereiden op de zomer in Nederland, doordat je alvast aan het weer en de zon went. Wil jij je kinderen ook graag meenemen op vakantie? Overweeg dan om in de meivakantie te gaan. Deze 1 week durende vakantie valt in 2013 waarschijnlijk tussen 27 april en 5 mei. Zo kun je samen met je familie weg uit de dagelijkse sleur en je weer even helemaal oppompen, zodat je er weer met veel energie tegenaan kunt, totdat je daadwerkelijk zomervakantie hebt. Zowel in Europa als daarbuiten zijn een aantal hele mooie plekken waar je samen met je familie of vrienden naartoe kunt.

Ga op voorjaarsvakantie in Europa

Europa beschikt over een aantal hele mooie plaatsen waar je samen met je familie kunt genieten van een rustgevende vakantie. Er zijn alleen landen geselecteerd met mooi en warm weer, zodat je eindelijk los kunt komen van die koude lange winter en naar de zomer kunt toeleven. Een hele mooie plaats om je voorjaarsvakantie te vieren is Gran Canaria. Dit eiland behoort toe aan Spanje en heeft een warm en zonnig klimaat. Hier kun je genieten van het strand, de bergen en allerlei mooie steden en dorpen. Speciaal voor de toeristen zijn er een aantal hele mooie appartementen gebouwd, waar je alle luxe kunt vinden die je zoekt. Een ander land waar in het voorjaar een aangename temperatuur heerst is Turkije. In de zomer is het vaak erg warm, wat ervoor zorgt dat je niet veel kunt ondernemen op je vakantie. Daarom is het voorjaar veel geschikter als je niet alleen een zonvakantie wilt, maar tevens ook wat activiteiten wilt ondernemen. Vooral Alanya en Marmaris zijn mooie vakantiebestemmingen. Deze zijn helemaal ingericht op toeristen en er worden dus veel activiteiten georganiseerd.

Kies voor een vakantie buiten Europa

Op vele andere plekken in de wereld is het goed vertoeven tijdens de voorjaarsperiode van Nederland. Zo kun je bijvoorbeeld naar Afrika of Amerika gaan. Toeristen die in het voorjaar op vakantie gaan, kiezen veelal voor Noord-Afrikaanse landen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan Egypte. Hier zijn een aantal toeristenoorden die speciaal zijn ingericht op de behoeften van toeristen, zoals Hurghada, Dahab en Marsa Alam. Egypte staat bekend om zijn schat aan cultuur en is dus zeker de moeite waard om een keer te bezoeken. Zo zijn er nog vele andere landen die zeker de moeite waard zijn om een keer te bezoeken. Geniet nu van het financiële voordeel dat een voorjaarsvakantie jou te bieden heeft en kleur alvast bij voor de zomervakantie.

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte