Vakantievilla

Op zoek naar rust in een luxe omgeving met veel privacy? Huur dan een vakantievilla. Er gaat niets boven de comfort die je bij een luxe vakantievilla kunt vinden. Bepaal aan welke faciliteiten jouw vakantiehuis moet voldoen en we weten zeker dat je het bij ZieZo Vakantiehuizen kunt vinden. Wat dacht je van een vakantiehuis met privé zwembad, jacuzzi of sauna. Maar ook de locatie van je villa is belangrijk. Vakantievilla's kun je vinden op de mooiste exclusieve locaties in bijvoorbeeld Italië, Frankrijk of Spanje. Maar ook in Nederland natuurlijk. Wij willen je graag meer vertellen over de luxe vakantiehuizen die je bij Ziezo Vakantiehuizen kunt huren.

Vakantiehuis huren online | Type vakantieverblijf | Vakantievilla

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

32023 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Vakantievilla

32023 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Luxe vakantievillas

Echt onthaasten tijdens je vakantie doe je in één van onze luxe vakantiehuizen! Steeds meer vakantiegangers kiezen voor een vakantie in een luxe vakantievilla aan zee of in de prachtige natuur. Een vakantievilla is meestal een (vrijstaand) groot vakantiehuis, vaak met een privé zwembad. De luxe vakantiehuizen zijn goed uitgerust voor een perfecte vakantie. Vaak liggen deze vakantiehuizen op loopafstand van zee en anders heb je nog altijd de mogelijkheid om een verfrissende duik te nemen in het privé zwembad.

Villa's op de mooiste plekjes in de wereld

Waar zijn deze schitterende en luxueuze vakantievilla's  te vinden en hoe kan ik deze bereiken? Villa's worden wereldwijd verhuurd op de mooiste plekjes. Een villa huren is razend populair in Italië, Frankrijk, Spanje en de Canarische Eilanden. Deze zonovergoten vakantielanden hebben een groot aanbod luxe vakantiehuizen die ongetwijfeld aan jouw vakantiewensen voldoen. Met een vakantievilla op Curaçao of Mallorca heb je alle gelegenheid om het prachtige eiland beter te leren kennen.

Luxe vakantievilla in Nederland

Maar wat dacht je van een vakantievilla in Nederland? Sommige mensen vergeten dat Nederland enorm veel te bieden heeft op toeristisch gebied. Denk hierbij maar eens aan de schitterende badplaatsen Scheveningen en Noordwijk aan Zee. Ook in de gebieden Veluwe, Zuid-Limburg en op de Waddeneilanden Texel en Terschelling zijn schitterende villa 's te vinden. Een vakantievilla in Nederland is een uitstekende basis voor uitstapjes naar attractieparken of steden.

Huur een luxe vakantiehuis op ZieZo Vakantiehuizen

Verzeker jezelf van een ontspannen vakantie en kies voor een vakantievilla in Italië, Frankrijk of Nederland. In een vakantievilla aan zee of in de natuur beleef je een ontspannen vakantie! Je kunt alleen met je partner verblijven in een villa, maar dit vakantieverblijf biedt ook de mogelijkheid om gezamenlijk met een groep vrienden of familie de vakantie door te brengen. In welk vakantieland je ook wilt verblijven, een geslaagde vakantie begint bij ZieZo Vakantiehuizen!