X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Andorra

Vakantiehuis in Andorra

Andorra is de kleinste staat van Europa en ligt in het hart van de Pyreneeën, tussen Frankrijk en Spanje. Andorra is dan ook een ideale vakantiebestemming voor iedereen die houdt van bergen, rivieren, meren en Romaanse kunst. Wandelen is een geliefde bezigheid in Andorra. De 45 mooie wandelroutes laten je kennis maken met de natuurschoon. Breng ook een bezoek aan de Caldea Thermen, dit is de grootste Berg Thermaalbad van Europa. Naast de prachtige natuur staat Andorra bekend als een koopjesparadijs.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

13 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Andorra

13 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Zomervakantie en wintersport Chalets & appartementen in Andorra

Een Chalet in Andorra is zowel in de zomer als winter populair. In de zomer heerlijke bergwandelingen maken en in de winter de pistes afdalen. De hoge ligging in de Pyreneeën zorgt voor een hoge sneeuwzekerheid tijdens je wintersportvakantie in de Andorra. De bekendste skigebieden in Andorra zijn Soldeu en Pas de la Casa. In welk seizoen je ook op vakantie wilt in Andorra, bij ZieZo Vakantiehuizen vind je een comfortabele vakantiehuis of appartement die perfect op je wensen aansluiten. Bekijk online het uitgebreide vakantiehuizen aanbod en beleef een vakantie in Andorra!