• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Australie

Vakantiehuis in Australie

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

0 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantiehuizen in Australië

Een vakantie in Australië is één grote belevenis. Dit immense eiland ligt ten westen van Nieuw-Zeeland. Kijk je ogen uit tijdens een reis door Australië! Zo kun je in het binnenland kameelrijden in de woestijn, in het westen druiven plukken in de wijgaarden en langs de oostkust de Great Barrier Reef bewonderen. Dan hebben we nog niets eens de wereldstad Melbourne beschreven. Je zult tijd te kort hebben om Australië te verkennen, je ontdekt steeds weer natuurwonderen.

Reizen in Australië is één woord geweldig

Je kent ongetwijfeld wel de verhalen van iemand die met zijn backpack naar Australië is gegaan. Australië is een geliefde vakantiebestemming vanwege de talloze mogelijkheden en natuurschoonheden. Het droge binnenland, ook wel de Outback genoemd, heeft absoluut een spectaculair landschap. De oorspronkele bewonders, de aborignals, leven hier al meer dan 40.000 jaar.

Fascinerende schoonheden in de natuur zijn Ayers Rock, Olgas en Kings Canyon. Australië reizen betekent het spotten van koala's, kangoeroes en Tasmaanse duivels, het regenwoud intrekken, de cultuur van de Aboriginals leren kennen en slenteren door de kosmopolitische steden Perth en Sydney, en dit alles is nog maar een kleine geep uit de vakantiemogelijkheden in Australië.

Vakantiewoningen te huur voor een rondreis Australië

Misschien wil je rondreizen of op één plaats verblijven in Australië. ZieZo Vakantiehuizen biedt beide mogelijkheden. Huur een vakantiehuis in Australië en verken met je huurauto de schitterende omgeving. Maar het is eigenlijk zonde om in Australië op één plek te verblijven, er is zo veel meer te zien en te beleven in de omgeving van jouw gekozen vakantiewoning.

Kies voor een rondreis Australië en kies voor de optie om tijdens de vakantieperiode meerdere vakantiewoningen verspreid over Australië te huren. Op deze manier ervaar je hoe het is om rond te reizen in Australië, maar dan toch op een luxueuze manier. ZieZo Vakantiehuizen biedt vakantiewoningen in Noord-, West-, Zuid- en Oost-Australië. Dus in elk hoekje van Australië is een reis mogelijk!