• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Hongarije | Balaton noordoever

Vakantiehuis aan de noordoever van het Balaton meer huren

Het Balatonmeer is het grootste en warmste meer van Midden-Europa. Het meer is 77 kilometer lang en op sommige plaatsen bijna veertien kilometer breed. Het Balatonmeer is dé toeristische trekpleister van Hongarije. Vele schilders en kunstenaars hebben zich laten inspireren door dit mooie meer.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

45 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Balaton noordoever

45 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Waterpret voor jong en oud

Elk jaar bezoeken vele strandliefhebbers dit Hongaarse meer. Het Balatonmeer staat garant voor veel zwemplezier. Het zuiden is vooral geschikt voor gezinnen met kinderen vanwege de vlakke stranden. Voor surfers en zeilers is het ook één groot waterparadijs! Siofok is de grootste badplaats van het Balatonmeer en de rijkste stad van Hongarije. In de zomer trekken veel jongeren naar deze stad om hier hun feestvakantie door te brengen. Siofok heeft dan ook een bruisend nachtleven, vele eetgelegenheden en een grote hoeveelheid hotels, appartementen en bungalows. In de omgeving van Siofok liggen ook grote vakantievilla's en vakantieparken waar vakantiegangers kunnen verblijven.

Wellness in Hongarije

Maar ook rondom het meer is het genieten. Bezoek vanuit je vakantiehuis aan het Balatonmeer het nationaal park Boven-Balaton met zijn prachtige vulkaanlandschap, het stadje Tapolca waar je op een verlichte waterweg door de grot aan het meer kan roeien. Overigens wordt er beweerd dat in deze grot een bijzondere geneeskrachtige werking heerst. Ook de oevers van het Balatonmeer schijnen een geneeskrachtige werking te hebben. Huur een huisje bij het Balatonmeer en ontdek de prachtige natuur per paard, per fiets of vanuit de lucht, proef de heerlijke wijnen van het Balatonmeer en laat je verwelkomen door de lokale bevolking!

Huur een bungalow, vakantiehuis of vakantievilla in Hongarije

Het actuele aanbod van vakantiehuizen, vakantieparken en bungalowparken rondom het Balatonmeer of in het binnenland vind je bij ZieZo Vakantiehuizen. Een vakantie in Hongarije is puur genieten van de cultuur, natuur en de vriendelijkheid van de bevolking.