X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Novasol

Novasol

Novasol is al 40 jaar een specialist in het verhuren van vakantiehuizen. Het is allemaal begonnen op een zolderkamertje maar Novasol is uitgegroeid tot een internationaal concern met dochterondermingen in vele Europese landen. Dankzij 400 professionele medewerkers en talrijke servicebureaus in de geliefde vakantiegebieden kunnen ze de klanten optimale en persoonlijke service bieden. Ook de kwaliteit van de vakantiehuizen worden worden op deze manier gewaarborgd. De kenmerken van Novasol zijn dan ook: kwaliteit, service en geloofwaardigheid. ZieZo Vakantie is een partner van Novasol. Met trots presenteren we het aanbod van Novasol op ZieZo Vakantiehuizen.