• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Turkije | Middellandse Zee

Vakantiehuis aan de Middelandse Zee huren

De Turkse Riviera is een populaire vakantiebestemming bij de vakantiegangers die op zoek zijn naar zon, zee en strand. De hoge temperaturen, de prachtige stranden, de culturele bezienswaardigheden en de verfrissende zee zorgen voor een ideale strandvakantie in Turkije.

Een vakantiehuisje huren aan de Turkse Riviera is dan ook zeer geliefd. Vanuit het vakantiehuisje kun je een duik nemen in de verkoelende zee of vanuit het balkon genieten van de zonsondergang. In de zomer kan de temperatuur oplopen tot 40 graden, dus een vakantiehuisje met zwembad is geen overbodige luxe in Turkije. In de winter kun je overwinteren in Turkije, de gemiddelde temperatuur is namelijk 17 graden. De Turkse Riviera is al binnen 3,5 uur vliegen te bereiken.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

0 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantiehuis in Alanya & Marmaris

De belangrijkste badplaatsen aan de Turkse Riviera zijn Alanya, Antalya, Marmaris, Kemer, Side en Belek. In deze badplaatsen liggen diverse vakantiehuizen en luxe vakantievilla's, maar ook grote all inclusive hotels. Alanya is een druk bezochte badplaats. Huur een vakantiehuis met je vrienden in Alanya en ontdek het bruisende nachtleven en het mooie zandstrand. Een vakantie in Marmaris betekent romantische stranden, levendige badplaats, uitgaansgelegenheden, watersporten, prachtige natuur en vele bezienswaardigheden.

Combinatie van zon, zee, strand en cultuur

Leer de Turkse tradities kennen in één van de vele dorpjes en ontdek de rijke historie aan de hand van de vele overblijfselen. De vriendelijke bevolking wil je graag alles vertellen over het rijke verleden.

Huur een vakantiehuis of vakantievilla in Turkije

Bekijk op ZieZo Vakantiehuizen het aanbod van vakantievilla's en vakantiehuizen in Turkije. Huur een vakantiehuis in Marmaris of een vakantievilla in Alanya. Een vakantiehuis biedt alle comfort en privacy om optimaal van een vakantie in Turkije te genieten.