X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Adventure Travel in Scandinavië

Adventure Travel in Scandinavië

Door: Anouk de Bruin - Op: 07-03-2017 - Gewijzigd: 06-04-2017
Ben je een echte avonturier? En, ben je niet bang om uit je comfort zone te treden? Overweeg eens een vakantie naar Scandinavië. Met een adventure travel naar Noorwegen of Finland ervaar je de ruwe natuur. Hoe leg jij dit avontuur vast?

Lekker avontuurlijk op vakantie

Avontuurlijke reizen worden steeds populairder en is een echte travel trend in 2017. Het is de manier om uit je comfort zone te treden en natuurlijk mag het vastleggen van deze ervaringen niet ontbreken. De ATTA (Adventure Travel Trade Association) stelt ieder jaar een lijst samen van de 10 beste landen voor adventure travellers. Europa is hiervoor een populaire bestemming met onder andere Scandinavische landen Noorwegen en Finland. Maar wat maakt deze landen nu zo avontuurlijk?

Outdoor paradise Noorwegen

In Noorwegen reizen mag zeker niet ontbreken op je bucketlist! Noorwegen is dan ook niet voor niets nummer 4 in de lijst van ATTA. Fjorden en de Lofoten zijn enkele must sees van de natuur van Noorwegen. Als avonturier kun je deze plekken sportief ontdekken met de kajak of door het beklimmen van de vele bergen door het hele land.

Fjorden Noorwegen – De Noorse fjorden geven jou de mogelijkheid rustig te peddelen door een omgeving gekenmerkt door steile groene wanden. De Geirangerfjord laat je kajakken langs mooie watervallen als de Seven Sisters. Wil je jezelf even heel klein voelen, dan is het kajakken tussen de 1700 meter hoge bergen van de Nærøyfjord, een smalle zijvertakking van de Sognefjord, een ware thrill seeking experience.

Lofoten Noorwegen – In de Lofoten reis je als een ware avonturier. De Lofoten zijn fraaie gebieden gelegen aan de zee. Met de kajak peddel je jezelf door het actieve water langs steile rotswanden, landschappen en rode vissershuisjes. Ook bergbeklimmen kun je het gehele jaar door; in de zomer kun je dit door de middernachtzon zelfs de hele dag!

Het land van de 1000 meren: Finland

Finland is door Lonely Planet uitgeroepen tot mooiste vakantiebestemming voor 2017. In Finland vind je vele meren, waarvan het Saimaameer de grootste is. Het Saimaameer is een tourist attraction voor zowel buitenlandse als binnenlandse toeristen. Ook Lapland is een populair reisgebied, voornamelijk voor wintersporters.

Saimaameer Finland – Het Saimaameer heeft vele vakantiehuisjes langs de oevers. In de zomer kun je als avonturier per kajak het gebied verkennen en in de winter door het maken van langlauftochten. In het noorden van het gebied kun je dit combineren met een bezoekje aan de watervallen van de Vuoksirivier.

Lapland Finland – Lapland is dé plek voor actieve avonturiers. Safari's met sledehonden, rendieren, sneeuwscooters en te voet kunnen meerdaags inclusief wildernisovernachting worden ervaren. Daarnaast kan het Noorderlicht in het mooie sneeuwlandschap worden aanschouwd. Een echte vakantie in de natuur.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! Senja 4 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Aanbieding! Nord-Troms 6 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Lofoten 14 personen / 8 kamers / 7 slaapkamers Aanbieding! Lofoten 6 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Lofoten 1 8 personen / 5 kamers / 4 slaapkamers Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte