X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Albufeira : de ideale vakantiebestemming

Albufeira : de ideale vakantiebestemming

Door: Carlijn - Bron: Telegraaf - Op: 03-08-2016 - Gewijzigd: 06-04-2017
Denk je erover om nog lekker weg te gaan deze maand? Volgens een onderzoek van waarschijntdezonwel.nl is Albufeira de ideale vakantiebestemming in augustus. Deze Portugese badplaats heeft maar liefst 11 zonuren per dag en de kans op regen is ontzettend klein. Gemiddeld is het er 28 graden: de perfecte temperatuur om te genieten van een overheerlijke zonvakantie. Kortom: Albufeira is the place to be deze zomer!

Voor ieder wat wils

Albufeira ligt in de zuid-Portugese streek Algarve. De streek staat bekend om zijn eindeloze stranden waar voor iedere vakantieganger wel iets te beleven valt. Voor de actieve vakantievierder is er genoeg te doen op het gebied van watersport. De bestemming leent zich perfect voor bijvoorbeeld surfen en snorkelen. De relaxer kan fijn op een strandbedje neerstrijken en genieten van de zon onder het genot van een drankje en een goed boek.

Cultuur in Albufeira

Hoewel de badplaats bekend staat als een waar uitgaansparadijs voor jongeren, is er ook voldoende cultuur te vinden. Er zijn schitterende parken te vinden, alsook historische dorpjes met kastelen en kasteelruïnes. Daarnaast zijn er voldoende (historische) festivals die je kunt bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan Feria Medieval, een historisch festival waarbij je je 10 dagen lang in de middeleeuwen waant.

Kies voor een vakantiehuisje in Albufeira

Er zijn talloze verschillende hotels en appartementen te vinden in de populaire Zuid Portugese stad, maar wij raden aan om ook zeker te kijken naar een vakantiehuisje in Albufeira. Een vakantiehuis biedt je namelijk veel meer vrijheid, zeker wanneer je het combineert met een huurauto waardoor je de streek goed kunt verkennen. Je bent niet afhankelijk van vaste tijden wat betreft eten en je zult meer van de omgeving zien wanneer je in een vakantiehuisje verblijft. Bekijk het aanbod vakantiehuizen in Albufeira en boek vandaag nog je last minute naar deze schitterende Portugese badplaats!

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! Alpendres (SBN153) 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Monte da Calma (PAD105) 8 personen / 7 kamers / 4 slaapkamers Aanbieding! Quinta do Cerro (EOI130) 6 personen / 5 kamers / 3 slaapkamers Aanbieding! Bela Vista (PMO130) 2 personen / 2 kamers / 1 slaapkamer Aanbieding! Do Castelo (SBD105) 6 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte