Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Beleef een magische vakantie in Parijs

Beleef een magische vakantie in Parijs

Door: Nathalie - Op: 29-10-2014 - Gewijzigd: 06-04-2017
Van 9 november 2014 t/m 7 januari 2015 is het weer volop winter en kerst in Disneyland Parijs. De sfeer is dan nog gezelliger en knusser. Je hoeft niet in het dure hotel van Disneyland zelf te overnachten; kies een vakantiehuis in Parijs en ga vanuit je eigen huisje eenvoudig een dag op en neer naar het magische Disneyland.
Disneyland Parijs staat ieder jaar 2 maanden in het teken van kerst. De sfeer in het park is in die tijd veel gezelliger doordat het park vol hangt met lichtjes en op Main Street in het park, valt elke dag sneeuw! De kerstman is er ook, die kun je vinden in Disney's Santa Claus Village. En tot slot kunt u genieten van een prachtige lichtjesparade. De reclame van Coca Cola is er niks bij. 

Goedkoop overnachten Parijs

Een vakantie in Parijs hoeft niet per se prijzig te zijn. Je bepaalt helemaal zelf wat je eraan kwijt bent. Ideaal voor een vakantie in Parijs is om een vakantiehuis te huren in Parijs. Disneyland ligt een eindje van de stad Parijs af, terwijl u daar misschien maar één dag heen wilt. Kies voor een vakantiehuis in Parijs, in het oostelijke deel van Parijs. Hier bevinden zich de arrondissementen van Parijs die het dichtst bij Disney liggen. Of kies voor een vakantiehuis buiten Parijs, nét tussen de stad en Disney in. 

Vakantiehuis Parijs

Disneyland Parijs ligt ten oosten van Parijs. Vakantiehuishurenonline.nl biedt vakantiehuizen in de oostelijke arrondissementen van Parijs. Dit zijn arrondissement 12, 20 en 19. Hiernaast kunt u ook goedkoop overnachten in Parijs, nét buiten de stad. De plaats Pantin ligt nét buiten Parijs. Met de metro kun je vanuit deze plaats eenvoudig naar Disney reizen. De plaats Champigny sur Marne ligt aan de rivier de Marne, en ligt tússen Parijs en Disney in. Ook vanuit hier reis je gemakkelijk naar Disney, en ben je ook zo in Parijs (op enkele km afstand). Ideaal voor een vakantie in Parijs met meerdere mogelijkheden. 
 
Pas de zoekcriteria aan om gericht te zoeken op vakantiehuizen in arrondissement 12, 20, 19 of de plaats Pantin of Champigny sur Marne.
Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte