X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Bezoek de Westkust van Amerika

Bezoek de Westkust van Amerika

Door: Ruud - Op: 29-01-2013 - Gewijzigd: 07-04-2017
Wanneer we de steden San Francisco en Las Vegas bespreken komen bij ons al de kriebels naar boven. Want er is zoveel diversiteit in de Westkust van de Verenigde Staten. Voor mooie flora en fauna kun je terecht in San Francisco terwijl je voor een grote belevenis komt te staan in Las Vegas. We krijgen vele positieve reacties van mensen die de Westkust van Amerika hebben bezocht. Zij bevelen het iedereen aan!

Bezoek de Westkust van Amerika

De westkust van de Verenigde Staten is al jaren en populaire vakantiebestemming. Let wel op dat wanneer men het heeft over  'Westcoast' hier de staten Alaska en Hawaii buiten vallen. Enkel de staten Californië, Oregon en Washington worden tot de Westkust gerekend. Door grote steden zoals Las Vegas, San Fransisco en Californië brengen velen hier graag hun tijd door. Kies eens voor wat anders en stippel een rondreis uit over de west kust van Amerika en van de geweldige sfeer in dit land. We zullen hier onder enkele steden aanbod laten komen die zeker in je rondreis naar voren dienen te komen.

Las Vegas

De gok hoofdstad van de wereld, Las Vegas. De plek waar je volgens velen toch een keer in je leven moet zijn geweest. Een prachtige stad waar tijd geen plaats heeft. De vele verschillende casino's zijn 24 uur per dag geopend en het is een komen en gaan van vele toeristen vanuit alle hoeken van de wereld. Ga in Las Vegas op de stad waar alles mogelijk is. Naast de prachtige stad waar het leven 24 uur per dag gewoon door gaat is de Hoover Dam ook echt een hot spot die naar voren dient te komen in je rondreis.

Californië

Een van de bekendste staten van de Verenigde Staten, Californië. De hoofdstad van deze staat is Sacramento al denken velen aan Los Angelos of San Diego. Californië staat bekend om zijn prachtige diversiteit aan flora en fauna. Vandaar dat het jaarlijks bezocht wordt door vele natuurliefhebbers. Een van de bekendste steden in Californië is San Francisco, hieronder vind je daar meer informatie over.

San Francisco

Wanneer je de staat Californië bezoekt dien je toch wel een bezoek te brengen aan San Francisco. De 4e stad van Californië ligt op een schiereiland in de stille oceaan. Door zijn unieke ligging en de mooie omgeving maakt dit San Francisco tot een hele belevenis. In tegenstelling tot wat velen denken is San Francisco niet voorzien van zon overgoten zomers. Het eiland staat bekend om zijn frisse temperatuur en mistbanken die het gehele jaar voorkomen. Hoogtepunten die zeker bezocht dienen te in San Francisco zijn de Golden Gate Bridge, het gevangeniseiland Alcatraz en vergeet niet een van de baseball wedstrijden van The Giants te bezoeken.

De hulp van ZieZo

Op onze website kun je gemakkelijk vele verschillende vakantiehuizen en appartementen bekijken in heel Amerika. Zodoende weten vele mensen via onze website de vakantie te boeken waar zij naar op zoek waren. Ook jou wensen we hier heel veel succes mee! Mocht je nog vragen hebben dan kun je deze altijd stellen via de chat, mail of telefoon!

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte