X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | City trip Istanbul

City trip Istanbul

Door: Anne - Op: 12-07-2013 - Gewijzigd: 06-04-2017
Ben je op zoek naar een weekendje weg, city trip of stedentrip om nooit te vergeten? Ga dan eens naar Istanbul! Istanbul is de stad der fascinerende culturen, adembenemende bezienswaardigheden en leuke to do's. Zo zal Istanbul jou zeker versassen want deze stad heeft veel te bieden. Voor een voordelig verblijf in deze metropool zit je hier goed! ZieZo Vakantiehuizen heeft voor jou een groot aanbod voordelige verblijven in Istanbul. Lees het nu!

City trip Istanbul

Tijdens een Stedentrip Istanbul beleef je het betoverende Turkije. In Istanbul reiken het Westen en het Oosten, zowel letterlijk als figuurlijk, elkaar de hand. Istanbul is dé grootste stad in de republiek van Turkije. Deze stad is adembenemend en zeker de moeite waard om een keer te bezoeken. Er wonen maar liefst 17 miljoen mensen in deze metropool. Istanbul ligt in het westen van Turkije, deels in Europa en deels in Azië. Daarmee is Istanbul de enige stad op aarde die op twee continenten ligt. De Bosporus loopt door Istanbul en scheidt Europa van Azië. Er lopen twee bruggen over de Bosporus in Istanbul en deze verbinden Europa met Azië. Istanbul kent vele gezichten en heeft iedere bezoeker veel te bieden!

What to do

Tijdens een stedentrip Istanbul is het zeker de moeite waard om het centrum van Istanbul te bekijken. Naast imposante monumenten, heeft Istanbul ook een bruisend stadsleven. Het winkelaanbod in Istanbul is groot. Overal zijn er kleine winkelstraatjes. Hieronder hebben we een top 3 highlights Istanbul samengesteld voor een city trip om nooit te vergeten.

  • Topkapi paleis is zeker een bezoekje waard! Het sprookjesachtige paleis is een stad op zich binnen de muren van Istanbul. Dit adembenemende paleis heeft een fantastisch uitzicht over de welbekende Bosporus. Het Topkapi is in alle opzichten één paleis bestaande uit een sprookje, vol met fantastische details & oogverblindende mozaïeken en hier krijgt men een goede indruk over hoe de Sultans vroeger leefden!
  • De Blauwe Moskee staat bekend vanwege de blauwe gloed die de duizenden Iznik tegeltjes uitstraalt. De Blauwe Moskee is bezaaid met geglazuurde blauwe, groene en donkerbruine tegeltjes en is tevens ook de enige moskee ter wereld met zes minaretten. Kortom: de Blauwe Moskee is een toeristische attractie die zeker niet overgeslagen mag worden!
  • Aya Sophia (Hagia Sophia). De Aya Sophia ligt tegenover de Blauwe Moskee en is oorspronkelijk een kerk, later een moskee en nu een museum. Deze is eeuwenlang de grootste kerk ter wereld. Nadat het Osmaanse Rijk Istanbul veroverde, veranderde de Aya Sophia in een moskee. Er werden vier minaretten opgeplaatst en het kruis op de koepel werd door een halve maan vervangen.

Voordelig verblijf in Istanbul

Voor een city trip Istanbul is het van belang dat je voordelig verblijft. Hier heeft ZieZo de oplossing voor! ZieZo Vakantiewoningen heeft een groot aanbod verblijven in Istanbul. Bekijk ons huidige aanbod vakantiehuizen, appartementen en villa's. Istanbul, al meer dan 18 eeuwen de metropool van het oostelijk Middellandse zeegebied, zal je zeker positief verrassen! Jouw stedentrip Istanbul was nog nooit zo voordelig!

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte