X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | City Trip naar Los Angeles

City Trip naar Los Angeles

Door: Anouk de Bruin - Op: 04-04-2017 - Gewijzigd: 06-04-2017
Hoewel 2017 al een paar maanden aan de gang is, zijn er nog genoeg vakantiegangers die nog niet hebben besloten waar ze op vakantie gaan. Mijmeren over de verschillende vakantiebestemmingen kan een ware struggle zijn, daarom hebben we voor jou een van de meest toffe steden onderzocht: Los Angeles.

Tips voor een echte Los Angeles experience!

Los Angeles staat toch wel bekend als thuis voor vele celebrities en het Hollywood sign. In de één na grootste stad van Amerika is echter veel meer cultuur op te snuiven. Los Angeles is een stad die bestaat uit veel aan elkaar gegroeide steden en plaatsen, die ieder hun eigen hotspots op de kaart hebben gezet. Tijd om voor jou de leukste plekken in Los Angeles op een rijtje te zetten.

Santa Monica

Het strand van Santa Monica is door de aangename temperatuur het hele jaar toegankelijk. Het strand is met name bekend van het wereldberoemde Santa Monica Pier. Geniet van het prachtige vertier en verken de vele boetieks en restaurants die in de bohemien style plaats aanwezig zijn. Ben je net wat meer een sportieveling, dan kun je gewoon meedoen met de vele sporters die langs het strand de aandacht trekken.

Venice Beach

De bruisende boulevard maakt Venice Beach een zeer populair strand in Los Angeles. Niet alleen voor een relaxte sfeer op het strand dien je echter Venice Beach te bezoeken. Zo ben je hier ook aan het juiste adres voor het spotten van street art, kunstenaars en hippies. Waar je ook loopt, fietst of rijdt, overal is wel een gekleurde muur, een creatieve kunstenaar of typische hippie te vinden. Voor een kunstliefhebber is dit dan ook een plaats bij uitstek. Daarnaast kun je echter ook een vleugje Italiaanse cultuur opsnuiven. In de Venice Canals Walway vindt je gewone woonwijken die zich kenmerken door de witte bruggetjes en grachten. Venetië, maar dan met een Los Angeles touch.

Hollywood (Boulevard)

Een bezoekje aan Hollywood, en het Hollywood sign, mag natuurlijk niet ontbreken tijden je city trip in  Los Angeles. Hollywood staat bekend om de filmindustrie, echter heeft ook bekende trekpleisters die je niet mag missen. Op de Sunset Strip kijk je je ogen uit bij de vele boetieks, billboards en restaurants. Of zoek de sterren van jouw favoriete beroemdheden op de Hollywood Walk of Fame; het trottoir van Hollywood Boulevard en Vine Street. Met de speciale tours, in bijvoorbeeld de Warner Bros studio of langs de villa's van vele beroemdheden, krijgt je trip net die extra glans.

Voor ieder wat wils in Los Angeles

Los Angeles heeft voor ieder wat wils. Ben je niet van het strand, kunst bewonderen en/of shoppen? Dat kun je jezelf prima vermaken in de pretparken Universal Studios, Six Flags en Disneyland. Of bezoek het Los Angeles County Museum of Art en Chinatown. Natuurlijk kan Los Angeles ook het begin of eindpunt zijn van een geweldige road trip door Amerika. In Santa Monica begint of eindigt immers de befaamde Route 66. We like Los Angeles!

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! Olive Street 4 personen / 2 kamers / 1 slaapkamer Aanbieding! Venice / LA 6 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Aanbieding! Carmona C 6 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Aanbieding! Carmona A 6 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Aanbieding! Carmona B 6 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte