X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Combineer vakantie met pretpark!

Combineer vakantie met pretpark!

Door: Nicole - Op: 10-04-2014 - Gewijzigd: 29-10-2019
Combineer jouw vakantie eens met een bezoek aan een van de leukste pretparken die te vinden zijn in Europa! Of je nu een bezoekje brengt aan Disney Land in het prachtige Parijs of een bezoekje aan een minder bekend pretpark zoals Abenteuer Dschungelland in Noord-Duitsland, het zal een vakantie worden die jullie nooit meer zullen vergeten! Dus neem snel een kijkje in ons online aanbod van accommodaties in de nabije omgeving van een van deze geweldige pretparken!

Wil jij graag eens iets anders dan alleen een zonvakantie? Combineer jouw vakantie dan eens met de Europese pretparken! Wedden dat de kids de tijd van hun leven hebben! Een bezoek aan de Europese pretparken is een goede keuze, want naast de vele attracties die ze bieden, zijn er veel accommodaties in de vorm van nabijgelegen camings, bungalows en vakantiehuizen.

Disneyland Parijs

Waarschijnlijk het meest bekende pretpark van heel Europa is Disneyland Parijs. Alles in dit park draait om de bekende Disney figuren die je tegenkomt. Dit thema-park heeft net als alle thema-parken een overvloed aan attracties voor groot en klein. Disneyland Parijs bestaat uit vijf verschillende themagebieden, namelijk de Main Street USA, Adventureland, Discoveryland, Fantasyland en Frontierland. In elk gebied vind je grote en kleine attracties, waardoor jij je nergens hoeft te vervelen! Gelukkig heeft VakantieHuisHurenOnline voor jou en jouw familie de leukste hotels, campings en vakantiehuizen geselecteerd in de nabije omgeving van het park en deze kun je hier allemaal terug vinden!

Abenteuer Dschungelland

Een minder bekend pretpark, maar zeker net zo leuk voor de kids is Abenteuer Dschungelland bij het Weisenhäuser Strand. Het ligt in het noorden van Duitsland aan de Oostzee. Net als de meeste thema-parken is ook dit park in verschillende gebieden opgedeeld. Al deze gebieden hebben hun eigen attracties en bezienswaardigheden. De gebieden bestaan uit De verboden tempel, High Ropes, Beklimming, Wildlife, de Grafkamer en de Balu stad. In dit park zul je echte avonturen beleven en naast alle attracties te er te vinden zijn, zijn er ook nog enorm veel dieren te bewonderen! Waan je in een echte jungle waarin je avonturen zal beleven die je nooit meer zal vergeten! Op Vakantiehuishurenonline.nl kun je verschillende accommodaties vinden in de nabije omgeving van dit geweldige pretpark. Zoek op Weissenäuser Strand en vind de 150 verschillende soorten appartementen, bungalows en vakantiehuizen waarin je een heerlijk verblijf kunt hebben met het hele gezin!

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte