X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Dagje weg in Duitsland

Dagje weg in Duitsland

Door: Nathalie - Op: 30-12-2014 - Gewijzigd: 06-04-2017
De feestdagen zijn alweer bijna achter de rug. Dat betekent dat het weer begint te kriebelen om een ander uitje te plannen! Wis je dat er ontzettend veel leuke steden in Duitsland te vinden zijn? Neem een kijkje tussen de beschikbare vakantiehuizen en ga erop uit in Duitsland begin 2015. Zo ga je met een ontspannen gevoel het nieuwe jaar in!

Tijdens een leuke stedentrip kun je van alles ondernemen. Je kunt een dagje weg in Duitsland zo spectaculair of juist zo ontspannen inrichten, zoals je zelf wilt!

Eropuit in Duitsland

Wil je alle bezienswaardigheden in een grote stad zien? Dan ga je tijdens je dagje weg in Duitsland met een toeristenbus mee. Die zet je zo bij alle prachtige gebouwen af. Bekijk de Dom van Keulen, neem een selfie bij de Brandenburger Tor in Berlijn, waan je in een sprookje bij Kasteel Neuschwanstein in Schwangau, of vaar met een veerboot over de prachtige Rijnoever langs de Loreley.

Ook minder bekende plaatsen zoals Trier behoren tot de leuke steden in Duitsland. Als je eropuit gaat in Duitsland, kunt je bijvoorbeeld ook ervoor kiezen om Porta Nigra in het echt te zien. Dit is een bouwwerk uit de Romeinse tijd. Daarvoor hoef je dus niet helemaal naar Rome te reizen!

Voor een meer ontspannen tripje en een relaxt vakantiegevoel om jezelf op te laden voor het nieuwe jaar, moet je naar het Zwarte Woud. Dit landschap, ook wel het Beierse Woud genoemd, ligt aan de Tsjechische grens. Je kunt er heerlijk wandelen door de natuur, een berg beklimmen of bij het drielandenpunt genieten van het uitzicht over Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië.

Leuke steden Duitsland in de twee mooiste regio's

Genoeg opties om eropuit te gaan in Duitsland. Er is zo veel te zien en te ondernemen in ons buurland Duitsland! Natuurlijk kun je tijdens je dagje weg in Duitsland niet álle bezienswaardigheden bezichtigen. Je moet een keuze maken...

Leuke steden in Duitsland zijn Keulen, Berlijn, Düsseldorf, München, Frankfurt, Freiburg, Kassel en Hamburg. Je kunt bij Ziezo ook gemakkelijk zoeken op gebied. Dus als je graag wilt wandelen en dat sprookjeskasteel wilt zien, kies je voor een vakantiehuis in het Beierse Woud. Wil je tijdens je stedentrip een dagje weg in Duitsland om te shoppen of wil je dat Romeinse bouwwerk zien? Dan kies je voor de regio Rijn – Moezel – Ahr – Lahn (bij Keulen). Deze twee regio's (Beierse Woud en Rijn – Mozel – Ahr – Lahn) bieden de meeste culturele activiteiten.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte