X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | De kust van België

De kust van België

Door: Mai - Op: 11-07-2014 - Gewijzigd: 06-04-2017
Je zou het misschien niet verwachten, maar de Belgische kust is behoorlijk verrassend. Zeker wanneer je dit jaar op zoek bent naar een goedkope (last-minute) vakantie dan doe je er goed aan om een vakantie naar de Belgische kust te overwegen. Met o.a. de plaatsen Oostende, De Haan, Bredene en Knokke-Heist is een vakantiehuis aan de Belgische kust voor iedereen geschikt. Jong en oud, gezinnen en groepen, iedereen kan zich vermaken aan de verrassende kust van België!

Het is misschien niet de meest exotische vakantie, maar de kust van België zit vol met verrassingen. België ligt aan de Noordzee en aan de kust van België liggen dus voldoende stranden. De kust is maar liefst 70 kilometer lang en bestaat uit lange stukken zandstrand en ongerepte duinen. Een prachtig gebied dus om letterlijk even lekker uit te waaien. Vanuit Nederland is de kust van België goed te bereiken, zelfs voor een weekendje. Een vakantie naar de Belgische kust is een aanrader voor zowel jong als oud. Het is een aanrader voor gezinnen, stelletjes, families en vriendengroepen. Uiteraard is een vakantie aan de Belgische kust ook nog eens lekker goedkoop.

Belevenissen in België

Afhankelijk van met welk doel je op vakantie gaat wil je natuurlijk wel eerst weten wat er op de bestemming te doen is. Met goed weer is een vakantie aan de Belgische kust een absolute aanrader. De populairste bestemmingen zijn allen met het openbaar vervoer bereikbaar en de afstanden zijn niet lang. De jeugd kan er 's avonds op stap gaan, families en gezinnen kunnen overdag naar het strand of de Belgische cultuur bekijken. Voor ieder wat wils met een vakantie aan de Belgische kust.

Vakantiehuis Belgische kust

Een vakantiehuis aan de Belgische kust is niet moeilijk te vinden. Ga je op vakantie naar de Belgische kust, houd dan vooral de volgende locaties goed in de gaten: Oostende, De Haan, Bredene en Knokke-Heist. Oostende is de enige stad aan de Vlaamse kust en er valt tamelijk wat te beleven: een casino, het Filmfestival Oostende en uiteraard de zee. Bekijk hier ons aanbod van vakantiehuizen in Oostende. Kies je voor een langere vakantie aan de Belgische kust, pleeg dan zeker ook een bezoekje aan De Haan. Uiteraard kunt u hier ook een vakantiehuis huren. Knokke-Heist is het exclusievere gedeelte van de kust van België. Peperdure auto's zoals Ferrari's en Lamborghini's zijn er niet ongewoon, en ook dure villa's zijn mooi voor het oog. Een eigen vakantiehuis in Knokke-Heist zou niet verkeerd zijn. Liever een rustig vakantiehuis aan de Belgische kust? Neem dan eens een kijkje naar het aanbod van Bredene, de enige plek aan de kust met een officieel naaktstrand.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! Vissershuis 6 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Aanbieding! Residentie Albatros 4 personen / 2 kamers / 1 slaapkamer Aanbieding! Duinenhuis 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Le Roi Chevalier 4 personen / 2 kamers / 1 slaapkamer Aanbieding! Residentie Maritiem 6 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte