X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | De Luxemburgse Ardennen

De Luxemburgse Ardennen

Door: Mai - Op: 25-07-2014 - Gewijzigd: 06-04-2017
Ben je op zoek naar een goedkope vakantie in Europa, 't liefst niet te ver van huis? Heb je al eens gedacht aan de Luxemburgse Ardennen? Het gedeelte van de Ardennen in Luxemburg vormen een van Europa's mooiste gebieden. De omgeving heeft voor iedereen iets te bieden, jong en oud, rustig en actief, man en vrouw. In de Luxemburgse Ardennen is het heerlijk uitwaaien wanneer je er komt voor je rust. Houd je van een actieve vakantie? Raften, klimmen en mountainbiken zijn voor Luxemburg niet vreemd! Uiteraard wordt je hele vakantie extra lekker wanneer je kiest om een vakantiehuis te huren in Luxemburg.

De Ardennen vormen een prachtig laaggebergte in België, Luxemburg en Frankrijk. Ze behoren tot een van de mooiste natuurgebieden in Europa. Veel mensen denken bij de Ardennen alleen aan België of Frankrijk, maar een bijzonder deel van De Ardennen ligt in Luxemburg. En laat het nou net een vakantie in de Luxemburgse Ardennen zijn die kan zorgen voor veel rust én veel activiteit. Kies dit jaar voor natuur, ga een vakantiehuis huren in Luxemburg!

Ardennen in Luxemburg voor de rust

We beseffen dat rust en activiteit elkaars tegenpolen zijn. Daarom willen we laten zien dat Luxemburg mogelijkheden biedt voor beide categorieën. Wil je een vakantiehuis huren in Luxemburg om even echt tot rust te komen? Het prachtige gebied rondom onze vakantiehuizen in Luxemburg ziet eruit als een ware oase van rust en natuur. Voeg je graag culinaire hoogstandjes toe aan je welverdiende rustvakantie? Probeer dan eens een van de regionale streekproducten die in de Luxemburgse Ardennen verkrijgbaar zijn, zoals 'Vum Séi' producten (kruidenthee, granen, oliën). Neem deze producten bijvoorbeeld mee voor een picknick in echte natuur of sla eens een keer je hengel uit.

Actieve vakantie in de Luxemburgse Ardennen

Ben je juist op zoek naar een actieve vakantie in de Luxemburgse Ardennen? Dan moet je zeker een paar van de vele wandel- en fietsroutes uitproberen. Nordic Walking en zelfs mountainbiken is in de omgeving niet vreemd. Waar het platteland verdwijnt zie je de mooiste rotsen van de hele Ardennen. Is dat niet actief genoeg voor je? Ben je op zoek naar bezigheden die bijna lijken op topsport? Dan kun je ook gaan voor extremere outdoor activiteiten zoals klimmen, abseilen, raften en nog meer. Ook ideaal voor met de kids! Een vakantiehuis huren in Luxemburg klinkt dan opeens wel héél goed in de oren...

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! Niederwampach 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte