X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | De mooiste kerstmarkten in wereldstad Wenen

De mooiste kerstmarkten in wereldstad Wenen

Door: Nathalie - Op: 18-11-2014 - Gewijzigd: 06-04-2017
Als je eraan denkt om een kerstmarkt te bezoeken, moet je echt overwegen om dit jaar naar Wenen te gaan. De kerstmarkten in Wenen zijn misschien wel de leukste en gezelligste kerstmarkten die er zijn. Met de lichtjes overal in deze mooie stad krijg je nog meer dat ultieme kerstgevoel!

Vanaf zaterdag 15 november zijn de verschillende kerstmarkten in Wenen (Oostenrijk) geopend. Wenen is een prachtige wereldstad waar je zeker een keer geweest moet zijn! Door de unieke sfeer in deze Oostenrijkse stad met zijn indrukwekkende monumentale gebouwen, is deze plaats dé wereldstad om gedurende de wintermaanden te genieten. In de wintermaanden hangen er overal prachtige lichtjes in de bomen en zijn er diverse kerstmarkten in Wenen die je kunt bezoeken.

Kerstmarkten Wenen 2014

Wenen is een grote stad en er is ontzettend veel te zien. Kunstmusea, mooie stadsparken, het bekende Riesenrad, paleizen, jugendstilgebouwen en natuurlijk Schloss Schönbrunn (bekend van Keizerin Sissi). Door Wenen in de winter te bezoeken, kun je gelijk de kerstsfeer proeven met de verschillende kerstmarkten in wenen. In 2014 zijn er drie kerstmarkten in Wenen:

  1. Wiener Christkindlmarkt met Adventzauber im Rathauspark en Christkindls Werkstatt: de bekendste en grootste kerstmarkt in Wenen, die al 700 jaar bestaat. Met heerlijke lekkernijen (kerstbrood, gebrande amandelen en Gluhwein), kraampjes en stands met handgemaakte kerstproducten. Op het plein wordt elke avond live muziek gespeeld. Bij regenachtig weer kun je terecht in de Volkshalle en kunnen kinderen zelf kerstspullen maken.
  2. Adventmarkt Spittelberg: een kerstmarkt in Wenen met een knusse kerstsfeer in de smalle straatjes van deze stad. Kinderen kunnen hier knutselen met hout en voor volwassenen is er natuurlijk Gluhwein en wordt er kunst verkocht.
  3. Wiener Christkindl: rustige kerstmarkt in Wenen, bij Feyung.

Naast de veelzijdige kerstmarkten kun je in Wenen ook geweldig goed shoppen. Ook de winkelstraten zijn feestelijk verlicht. Voor muziek moet je zijn bij Maria-Theresien Platz. Hier spelen artiesten en orkesten en wordt er gezongen door koren. Genoeg te doen en te bekijken in Wenen. Neem een kijkje in ons aanbod appartementen en vakantiehuizen en geniet nog snel van de kerstmarkten in Wenen in 2014.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! Urban-Loritz 4 personen / 2 kamers / 1 slaapkamer Aanbieding! Vienna waits for you 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Villenapartment Neuwaldegg 4 personen / 4 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Classic Vienna 4 personen / 4 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Neustift 6 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte