X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | De mooiste stranden van Spanje

De mooiste stranden van Spanje

Door: Carlijn - Bron: Telegraaf - Op: 02-05-2014 - Gewijzigd: 06-04-2017
Spanje is nog steeds één van de meest populaire vakantiebestemmingen van Nederlanders. Dat is niet erg raar, aangezien het land vrij dichtbij ligt, gemakkelijk te bereiken is en garant staat voor een aangenaam temperatuurtje. Spanje is een land dat goed is voor culturele tripjes, alsook stedentrips en relaxte strandvakanties. Voor dat laatste hebben we een leuk lijstje voor je. Wij hebben namelijk de top 3 mooiste stranden van Spanje die je absoluut móet bezoeken wanneer je je vakantie op Spaanse gronden gaat doorbrengen. Benieuwd?

De mooiste stranden van Spanje

Spanje is hét land voor een betaalbare strandvakantie dicht bij huis waar je zo goed als gegarandeerd bent van overheerlijke temperaturen. Spanje beschikt dan ook over een mooi assortiment stranden waar je je absoluut kunt amuseren. Welke stranden dat zijn?

Formentera – Playa Ses Illetes

Op het eilandje Formentera waan je je daadwerkelijk op de Cariben. De parelwitte stranden, azuurblauwe zee en het schitterende uitzicht geven je alles wat je van een tropische bestemming zou verwachten. Ook is er voldoende gelegenheid om te watersporten. Van surfen tot zeilen en van kanoën tot paddle boarden. Het kan er allemaal.

Galicië – Playa de las Catedrales

Het meest indrukwekkende strand van Spanje is waarschijnlijk het schitterende Playa de las Catedrales in Galicië. De rotsformaties die op het strand te vinden zijn en de indrukwekkende grotten in het gebied geven het strand een unieke uitstraling. Het is dan ook erg geliefd bij toeristen. Kleine tip: bezoek dit strand tijdens eb, want zo zie je het meeste.

San Sebastian – Playa de la Concha

Bevind je je in het Noorden van Spanje en wil je een schitterend strand bezoeken? Dat kan, want het Playa de la Concha is absoluut de moeite waard. Het water is helder blauw en het strand is van fijn zand, wat dus ideaal is om te relaxen. Wanneer je je strandvakantie(tje) wilt combineren met een stad, dan is dit strand zeker een goede keuze aangezien het tegen de stad San Sebastian aan ligt.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte