X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | De Vakantiebeurs is begonnen

De Vakantiebeurs is begonnen

Door: Lianne - Bron: Telegraag - Op: 01-10-2011 - Gewijzigd: 10-04-2017
De Vakantiebeurs is vandaag officieel geopend. De opening was leerzaam en spectaculair. Het muzikale optreden van Gastland Kroatië zorgde voor de ultieme vakantiesfeer op de beurs. Vervolgens spreekt de Robinson-finalist Sascha Visser namens Gezond op Reis. Hij vertelt over zijn avontuurlijke ervaringen op het eiland en zijn angst voor infecties. Sascha Visser wil het publiek overtuigen dat goede voorbereidingen en inentingen vooraf erg belangrijk zijn.  Uit onderzoek van TNS Nipo is namelijk gebleken dat 35 procent van de Nederlandse vakantiegangers wel eens ziek geweest is op vakantie. De opening is officieel geopend met een kleurrijkeconfettiexplosie!

Vakantiebeurs 2012

Vakantiebeurs geopend van 11 januari tot 15 januari

De vakantiebeurs is voor bezoekers van 11 januari tot 15 januari. Op de Vakantiebeurs zijn onder andere accommodaties, touroperators, reisorganisaties, ambassades, airlines, verkeersbureaus verzekeringen, transport en nog veel meer ondernemingen vertegenwoordigd. De Vakantiebeurs beantwoord al je vragen die gerelateerd zijn aan vakantie. Een bezoek aan de Vakantiebeurs is natuurlijk ook een gezellig dagje uit. De heerlijke hapjes, leuke activiteiten en de exotische muziek zorgen alvast voor de vakantievoorpret.

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte