X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Digitale vakantie

Digitale vakantie

Door: Nicole - Op: 15-11-2013 - Gewijzigd: 06-04-2017
De tablets en smartphones hebben tegenwoordig een grote rol ingenomen in ons leven, er gaat geen moment voor bij dat we niet even kijken of nog een bericht hebben, een facebook update en we een tweet plaatsen. Maar hoe zit dit met de vakantie? Normaal gesproken kom je op vakantie helemaal tot rust en dan kan natuurlijk niet met een apparaat dat constant je aandacht vraagt. Ontdek hier meer over de digitale apparaten op vakantie en de voor- & nadelen ervan.

Het begrip 'digitale vakantie' krijgt steeds meer betekenis anno 2013. Want wie kijkt er bij het boeken van een hotel of camping tegenwoordig niet meer of er wifi aanwezig is? En dan het liefst ook nog gratis! De laptop, tablet en smartphone staat tegenwoordig dus standaard op het vakantielijstje en gaan samen met de zonnebrand crème mee de koffer in. Maar heeft het nu eigenlijk voordelen of nadelen, die digitale vakantie?

Gratis wifi & gamen op de iPad

Vakantieparken en hotelketens die geen wifi aanbieden kunnen het wel vergeten zo lijkt. Niet alleen volwassen zien hun smartphone als fijn tijdverdrijf, ook kinderen zitten steeds vaker vast geplakt aan het scherm. In plaats van een potje badminton, wordt er nu fanatiek gegamed op de ipad. De digitale vakantie lijkt het 'echte' spelen te vervangen voor spelen op de tablet. Reacties van ouders blijken echter wel wisselend te zijn. Waar de ene ouder het wel prima vind dat het kind zichzelf vermaakt met een scherm, verbiedt een andere deel van de ouders de smartphone mee te nemen.

Voordelen aan het scherm op vakantie

Natuurlijk zitten er niet alleen nadelen aan een digitale vakantie. Het kan namelijk ook super handig zijn je tablet en smartphone mee te nemen. Voorbeeldje, je wilt weten waar de mooiste bezienswaardigheden zitten op het eiland en hoe ver de afstanden zijn. Hier doet de iPad dan zijn werk. Je zoekt snel op waar de hotspots zitten en je kunt erop uit! Hetzelfde geldt natuurlijk voor het opzoeken van lekkere restaurants, belangrijke telefoonnummers en de mooiste strandjes. En zeg nou zelf, die computer bij de receptie, is die wel echt zo veilig als dat hij lijkt?

Digitale vakantiegangers

Er zitten dus duidelijke voor- en nadelen aan de zogenaamde digitale vakantie. Voor iedereen is het dan ook een persoonlijke keuze een digitaal scherm mee te zeulen op vakantie. Om het beeld te verduidelijken: maar liefst 65% van de vakantiegangers nam dit jaar de tablet mee op vakantie, in vergelijking met 54% het jaar daarvoor! Wat jij dit jaar? Neem je tablet en smartphone gewoon lekker mee naar dat vakantiehuis van ZieZo waar je natuurlijk geniet van gratis wifi? Of ga je voor honderd procent rust aan je hoofd? Neem eens een kijkje in het overzicht van vakantiehuisjes waar jij geniet van gratis wifi en waar jij dus altijd up to date bent. Bekijk hier de vakantiehuizen met internet.

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte