X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Disney Land Parijs

Disney Land Parijs

Door: Jeroen - Op: 12-12-2012 - Gewijzigd: 10-04-2017
Wellicht het meest indrukwekkende en spectaculairste attractiepark van Europa. Doordat er elk jaar weer verschillende Disney films worden gelanceerd blijft het park zich innoveren. Zo was Toy Story nog geen thema tijdens de opening terwijl het nu wordt gezien als een van de hoogtepunten van het park. Maar gelukkig blijft men ook de klassiekers trouw! Micky-Mouse, Mini-Mouse, Goofy en sneeuwwitje zijn allen nog steeds te vinden!  Echter zullen er ook weer nieuwe helden bijkomen waar we nu geen weet van hebben!

Disneyland pakt groots uit tijdens haar verjaardag!

Vele Disneyland fans van verschillende leeftijden en landen kwamen bijeen om de verjaardag van Disneyland groots te vieren! De 20e verjaardag van Disneyland Paris wordt al gevierd vanaf april. De liefhebbers keken hier ontzettend naar uit en stonden dan ook met volle spanning te wachten wat hen voorgeschoteld werd.

Wat biedt Disneyland?

Disneyland is niet zomaar een familiepark, men kan rekenen op maar liefst 57 attracties tel daar ook nog eens de 62 winkels bij op en je hebt de tijd van je leven! Ook hoef je geen honger te leiden met een aantal van 58 restaurants! Je kunt ook overnachten op het park want hier is plaats genoeg! Het park kent een totale capaciteit van 5.800 kamers! Wanneer je houdt van een spelletje golf kun je ook gaan genieten van de 27 holes tellende golfbaan!

De Attracties van Disneyland, Top 5

 1. I'ts a small world.
  Een muzikale wereld reis, geniet van karakters uit de hele wereld! De poppen zingen en dansen alle nummers van de  'I'ts a small world' medley!
 2. Space Mountain: Mission 2
  Op naar de sterren en daar voorbije! Met behulp van dit space canon kom je er wel! Ervaar de G-krachten als nooit tevoren. Een erg leuke en spannende attractie!
 3. Big Thunder Mountain
  Je kunt ze vast wel, de kleine treintjes die door de mijn heen gaan. Ze waren ook al opgenomen in de Donkey Kong serie. Maar bij Disneyland vaar je echt door de grotten en rivieren!
 4. Pirates of the caribbean
  Jack sparrow en zijn vrienden zijn ook aanwezig in Disneyland Paris! In een spannende reis bezoek je spannende schuilplaatsen en komen je fantasieën tot leven!
 5. Buzz Lightyear Laser Blast
  Tref doel tijdens deze extreem spannende lazergame! Verzamel zoveel mogelijk punten en laat maar eens zien hoe goed je bent!

Wil jij ook graag genieten van alle attracties en wonderlijke gebeurtenissen in Disney Land Parijs, boek dan een vakantiehuis in Parijs. En geniet van de actie die Disney op het moment heeft. Maak je dromen waar in Disney Parijs!

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte