X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Een actieve wandelvakantie

Een actieve wandelvakantie

Door: Dayenne - Op: 13-09-2018 - Gewijzigd: 17-09-2018
Een actieve vakantie is voor de wandelaar een geweldige vakantie. Een wandelvakantie brengt ook een aantal voordelen met zich mee. Zo zul je jouw gezondheid goed op peil houden en kun je door het wandelen prachtige delen van de natuur zien. Daarnaast zul je ook een aantal culturele en historische bezienswaardigheden kunnen bekijken. Geniet van de schone lucht en rust heerlijk uit in de avonduren in een van de prachtige dorpjes.

Een wandelvakantie boeken

Je kunt uit diverse wandelreizen kiezen. Zo kun je kiezen uit één van de individuele wandelvakanties waarbij je zelf het tempo en de indeling van de dagen kunt bepalen. Daarnaast kun je ook met een groepje op vakantie gaan. Zo zul jij samen met je eigen reisgezelschap een onvergetelijke wandelvakantie ervaren. Bij ZieZo Vakantiehuizen kun je een prachtig huisje boeken dat op de mooiste plekken in Europa ligt. Hierdoor maak je de mooiste wandelingen door de ongerepte natuur. 

Ook leuk: In een aantal van de huisjes kun je je hond, als je die hebt, gewoon meenemen. Bekijk de vakantiehuizen waar huisdieren zijn toegestaan.

Maak een tocht door de natuur

Door het kiezen van één van de wandelreizen, kies je voor een actieve vakantie die in zekere zin toch erg ontspannend is. Je kunt vanuit je vakantiehuisje een uitgezette route lopen of juist kiezen voor een tocht die uit een reisgids komt. Bergwandelen heeft het voordeel dat dit het gehele jaar door gedaan kan worden. Ieder seizoen heeft zijn charmes waardoor je terug wilt blijven komen.

Je hoeft echter niet ver te reizen om één van de wandelreizen te maken. Nederland biedt namelijk ook een aantal prachtige vakanties in onder andere Limburg. Deze vakanties zijn niet alleen geschikt voor volwassenen, maar ook voor gezinnen met kinderen. Er zijn namelijk speciale kinderwandelingen uitgezet zodat iedereen kan genieten van het buiten zijn.

Een wandeling door Europa

Europa staat er om bekend dat er diverse landen zijn waar erg goed gewandeld kan worden. Landen zoals Oostenrijk, Frankrijk, Noorwegen en Litouwen zijn erg in trek bij de meeste Nederlanders. Daarnaast zul je ook prachtige wandelreizen in Europa kunnen beleven in landen zoals Duitsland, Spanje, Zwitserland en Italië. In al deze landen bieden wij natuurlijk ook een aantal prachtige vakantiehuizen aan. Wanneer je kiest voor een van deze vakanties, zul je kiezen voor veel diversiteit, goede overnachtingen, verschillende landschappen en een uitgebreid wandelnetwerk. In Frankrijk kun je een tocht maken tussen de prachtige wijngaarden waarna je wellicht ook een wijntje kunt drinken terwijl je in Oostenrijk juist kunt genieten van prachtige meren en bergen waar je goed kunt wandelen. In Duitsland kun je dan weer genieten van watervallen, panoramische uitzichten en grotten. Tijdens de wintermaanden kun je hiernaast ook in sommige delen genieten van een wintertocht. Boek nu je wandelvakantie bij ZieZo Vakantiehuizen en geniet van de prachtige natuur!

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! Alpe des Chaux 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Kaufmann 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Mt. Baker Lodging - 24SLL - Economical - Convenient - Sleeps 6 6 personen / 2 kamers / 1 slaapkamer Aanbieding! Résidence Couleurs Soleil (OZO104) 9 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Zan-Fleuron 8 personen / 5 kamers / 4 slaapkamers Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte