Een actieve wandelvakantie

Door: Dayenne - Op: 13-09-2018 - Gewijzigd: 02-03-2022
Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Een actieve wandelvakantie
Een actieve vakantie is voor de wandelaar een geweldige vakantie. Een wandelvakantie brengt ook een aantal voordelen met zich mee. Zo zul je jouw gezondheid goed op peil houden en kun je door het wandelen prachtige delen van de natuur zien. Daarnaast zul je ook een aantal culturele en historische bezienswaardigheden kunnen bekijken. Geniet van de schone lucht en rust heerlijk uit in de avonduren in een van de prachtige dorpjes.

Een wandelvakantie boeken

Je kunt uit diverse wandelreizen kiezen. Zo kun je kiezen uit één van de individuele wandelvakanties waarbij je zelf het tempo en de indeling van de dagen kunt bepalen. Daarnaast kun je ook met een groepje op vakantie gaan. Zo zul jij samen met je eigen reisgezelschap een onvergetelijke wandelvakantie ervaren. Bij ZieZo Vakantiehuizen kun je een prachtig huisje boeken dat op de mooiste plekken in Europa ligt. Hierdoor maak je de mooiste wandelingen door de ongerepte natuur. 

Ook leuk: In een aantal van de huisjes kun je je hond, als je die hebt, gewoon meenemen. Bekijk de vakantiehuizen waar huisdieren zijn toegestaan.

Maak een tocht door de natuur

Door het kiezen van één van de wandelreizen, kies je voor een actieve vakantie die in zekere zin toch erg ontspannend is. Je kunt vanuit je vakantiehuisje een uitgezette route lopen of juist kiezen voor een tocht die uit een reisgids komt. Bergwandelen heeft het voordeel dat dit het gehele jaar door gedaan kan worden. Ieder seizoen heeft zijn charmes waardoor je terug wilt blijven komen.

Je hoeft echter niet ver te reizen om één van de wandelreizen te maken. Nederland biedt namelijk ook een aantal prachtige vakanties in onder andere Limburg. Deze vakanties zijn niet alleen geschikt voor volwassenen, maar ook voor gezinnen met kinderen. Er zijn namelijk speciale kinderwandelingen uitgezet zodat iedereen kan genieten van het buiten zijn.

Een wandeling door Europa

Europa staat er om bekend dat er diverse landen zijn waar erg goed gewandeld kan worden. Landen zoals Oostenrijk, Frankrijk, Noorwegen en Litouwen zijn erg in trek bij de meeste Nederlanders. Daarnaast zul je ook prachtige wandelreizen in Europa kunnen beleven in landen zoals Duitsland, Spanje, Zwitserland en Italië. In al deze landen bieden wij natuurlijk ook een aantal prachtige vakantiehuizen aan. Wanneer je kiest voor een van deze vakanties, zul je kiezen voor veel diversiteit, goede overnachtingen, verschillende landschappen en een uitgebreid wandelnetwerk. In Frankrijk kun je een tocht maken tussen de prachtige wijngaarden waarna je wellicht ook een wijntje kunt drinken terwijl je in Oostenrijk juist kunt genieten van prachtige meren en bergen waar je goed kunt wandelen. In Duitsland kun je dan weer genieten van watervallen, panoramische uitzichten en grotten. Tijdens de wintermaanden kun je hiernaast ook in sommige delen genieten van een wintertocht. Boek nu je wandelvakantie bij ZieZo Vakantiehuizen en geniet van de prachtige natuur!

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! Mt. Baker Lodging - Mt. Baker Highway #15MBH 6 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Aanbieding! CGH Rés Chalet les Marmottons (ROS222) 6 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! 62SL-Hot Tub-Upscale Roughing It! 6 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Aanbieding! 55SL-Traditional Family Ski Chalet! 10 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Aanbieding! CGH Rés&Spa Les Cimes Blanches (ROS202) 6 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Bekijk meer vakantiehuizen
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte