Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Een avontuur in Amerika

Een avontuur in Amerika

Door: Lotte Jacobs - Bron: Florida-vakantie.nl - Op: 17-02-2016 - Gewijzigd: 06-04-2017
Amerika is een land waar je niet zomaar voor een weekendje naar toe zult gaan. Amerika is een ervaring, je moet dus optimaal kunnen genieten van je vakantie. Wij hebben de mooiste vakantiehuizen voor jou in de aanbieding, zodat Amerika een vakantie wordt om nooit meer te vergeten. ZieZo bespreekt hieronder een aantal uitgezochte vakantiebestemmingen.

Klaar om een uitdaging aan te gaan? Dan kun je nu bij ons jouw avontuur naar Amerika boeken. Amerika is een land waar je niet zomaar een weekendje naar toe zult gaan. Amerika is een ervaring die je nooit zult vergeten en daarom hebben wij voor jou een vakantiebestemming uitgezocht zodat je optimaal kunt genieten van de Verenigde Staten.

Orlando

Orlando is een fantastische plek gelegen in Florida, waar je tijdens de koude winterdagen toch kunt genieten van de zon. Tijdens een rondreis in Amerika is het dus zeker de moeite waard om in Orlando een tijdje te verblijven in een van onze mooie vakantiehuizen. In Orlando kun je genieten van de zon, het strand, de prachtige winkels, fantastische pretparken en natuurlijk de rust weer terugvinden in het vakantiehuis.

Pretparken

Orlando heeft de mooiste en grootste pretparken in zijn omgeving liggen. Voor veel bezoekers van Orlando is het dan ook een 'must' om minimaal één van deze parken te bezoeken. Disney World, Universal Studios, Wet 'n Wild, Discovery Cove en Seaworld worden jaarlijks door miljoenen binnen- en buitenlandse toeristen bezocht. Als je met je gezin Amerika gaat bezoeken is dit voor je kinderen natuurlijk een fantastische ervaring.

Winkelen in Orlando

Ben je een shopaholic dan is Orlando een fijne plek om te zijn, je kunt hier namelijk winkelen in prachtige shoppingmalls of winkelstraten. Voorbeelden van shopgelegenheden zijn onder andere Florida Mall, de Altamonte Mall, Mall at Millenia en Lake Buena Vista Factory Stores. Het is in Amerika heel voordelig om te winkelen, afhankelijk van de dollarkoers kunnen voor kleren en schoenen de prijzen heel gunstig vallen .

Je avontuur boeken bij ZieZo

Je kunt bij ons op verschillende plaatsen in Amerika je vakantiehuis boeken. Florida, New York, Miami, midden in de stad of aan het strand, zwembad of terras, alles is mogelijk.
Niets is toch fijner om na een lange dag in de stad, een duik te kunnen nemen in je eigen zwembad?

Bekijk hier onze vakantiehuizen in Orlando en omgeving.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte