X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Een prachtige vakantie in Thailand

Een prachtige vakantie in Thailand

Door: Valerie van der Looy - Bron: www.hieristhailand.nl/ - Op: 16-11-2016 - Gewijzigd: 07-06-2018
Thailand, een schitterend land dat bijna aan de andere kant van de wereld ligt. Buiten de meest bekende toeristen trekpleisters is de rest van het land voor vele nog een groot mysterie. Er is zo ontzettend veel te zien en te beleven dat het zeker aan te raden is om er minimaal drie weken rond te reizen. Deze tijd zal je ook echt nodig hebben en zal gegarandeerd voorbij vliegen.

Ideaal vakantieland!

Stedentrips, de ongerepte natuur, het heerlijke eten en zoveel meer. Van het indrukwekkende Bangkok tot de paradijselijke eilanden. Thailand is een land dat op de bucketlist van, bijna, iedere reiziger staat. Natuurlijk is het zeer begrijpelijk dat je door de prachtige bomen het bos niet meer ziet. Het kan zeker overweldigend zijn om in zo'n groot land te komen en dan vervolgens meteen te bepalen waar je naartoe zal gaan. Een groot voordeel aan toerist zijn in Thailand, is dat het grootste gedeelte van de bevolking Engels spreekt. Je hoeft dan nooit bang te zijn dat niemand je zal verstaand en dat je halsoverkop nog Thais zal moeten leren.

Tempels

In Thailand zul je ongetwijfeld erg veel tempels tegenkomen. Deze tempels zijn zeker het bezichtigen waard, de mooie gebouwen zijn versierd met veel gouden buddha's en gouden daken. De geur van wierook zal je al van een afstandje te gemoed komen. Een aantal van de mooiste tempels van het land bevinden zich erg hoog. Een voorbeeld hiervan is de Tiger Cave Temple. Het is een hele klim van wel 1237 trap treden. Maar iedereen die zich aan deze klim heeft gewaagd zal je kunnen vertellen dat de klim het meer dan waard is. Deze tempel heeft namelijk een van de mooiste uitzichten en bevind zich ook nog in een erg goede staat.

Bounty eilanden

Wat vele niet weten, is dat Thailand beschikt over een aantal bounty waardige eilanden. Je vindt hier de prachtige witte stranden en een fel blauwe zee. Het bekendste eiland en voor vele het mooiste is Koh Phi Phi, dit behoort tot de Phi Phi eilanden. Je kunt hier schitterend duiken en zwemmen, maar het nemen van boottochten langs de enorme rotswanden of lekker lui op het warme strand luieren is zeker mogelijk. Je kunt er overnachten maar natuurlijk is het ook mogelijk om er een dag trip van te maken. Pattaya is een stad dat ook beschikt over een bounty waardig strand waar je veel leuke strandtentjes, cocktailbars en restaurantjes vindt. Deze bruisende stad heeft buiten de kust nog veel meer bezienswaardigheden. Zo bestaat er de mogelijkheid om een excursie te maken diep het regenwoud in. Daar zal je de mooiste watervallen en idyllische, traditionele dorpjes vinden, die zich ver van de drukte uit de stad.

Heerlijk ontspannen

In Thailand zul je volledig tot rust komen, dat is een garantie die dit land je kan bieden. Veel mensen verwachten er kleine, vervallen hutjes maar het tegendeel is waar. Je kunt overnachten in chique hotels of de meest luxe vakantiehuizen. Want er is niets fijner dan na een lange dag vol indrukken en activiteiten in een lekker bed te gaan liggen.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte