X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Een vakantie in Spanje

Een vakantie in Spanje

Door: - Op: 18-12-2019 - Gewijzigd: 03-01-2020
Spanje is al jaren een van de favoriete vakantielanden van Nederlanders. De campings langs de costa’s zitten iedere zomer vol. Maar tegenwoordig wil men iets speciaals. Iets extra’s om de zonvakantie onvergetelijk te maken. Privacy bijvoorbeeld. Of luxe. Beide combineren doe je in een vakantiehuis. En ook bij reisorganisatie TUI zitten die in het aanbod. Wij lichten er vandaag een aantal uit. Misschien doe je wel inspiratie op voor je volgende vakantie.

Luxe overnachten aan een azuurblauwe baai

Wakker worden met uitzicht op een azuurblauwe baai waar zeilboten dobberen terwijl in de verte grillige bergen schitteren onder de zon. Zo moet een vakantie zijn. Helemaal als je daarna je eigen tostada met tomaatjes maakt en een kop café con leche voor je partner zet. In een vakantiehuis op Mallorca kan een gemiddelde ochtend er zomaar zo uit zien. Helemaal als je kiest voor de luxe villa met uitzicht op de baai van Alcúdia. Deze baai ligt aan de noordkust van het Spaanse eiland en is ideaal waar watersporters. Zeilen, suppen en kanoën; je doet het met uitzicht op de vakantievilla.

Een knusse molen bij Santiago de Compostella

Cultuurliefhebbers opgelet! Overnacht in een authentieke finca bij Santiago de Compostella en ontdek het beroemde bedevaartsoord. Vanuit de knusse cottage is het een kwartier rijden naar het historische centrum van Santiago de Compostella waar de gotische kathedraal, het benedictijner kloostercomplex en het pelgrim museum absolute must-visits zijn. Bijkomen doe je bij terugkomst in het vakantiehuis dat in een oude molen is opgetrokken. Barbecueën met op de achtergrond het kabbelende geluid van het beekje en de vele laurierbomen: knusser wordt het niet.

Feesten op Ibiza

Met alle vrienden op vakantie en verblijven bij een hippe badplaats? Kies dan voor een luxe villa op party-eiland Ibiza. De villa voor 10 personen heeft een eigen zwembad en barbecue zodat je de avond nog rustig kunt beginnen. Regel van te voren een taxi die je bij het vakantiehuis oppikt en naar de beroemde discotheken van Ibiza brengt. Ushuaïa en Pacha liggen binnen handbereik. En met de beste dj’s ter wereld die hier regelmatig draaien wordt het een groot feest. Gelukkig kun je de volgende dag lekker lang uitslapen. Het vakantiehuis ligt in een landelijke en rustige omgeving net buiten Ibiza-stad. Het enige geschreeuw komt van jullie zelf. Van al het plonsen in het zwembad.

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte