X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Er even tussen uit

Er even tussen uit

Door: Anne - Op: 07-06-2013 - Gewijzigd: 06-04-2017
Wil jij lekker gaan genieten van een weekendje weg aan zee? En wat komt er in je op als je denkt aan de Nederlandse kust? De Nederlandse kust heeft veel te bieden! Je kunt van alles aan zee  doen. Denk bijvoorbeeld aan lekker uitwaaien op het strand, zwemmen in de Nederlandse zee of een wandeling maken door de duinen. Zo kun je lekker gaan genieten van een onvergetelijk weekendje weg aan de Nederlandse kust! Bekijk online het aanbod van ZieZo Vakantiehuizen.

Heb je bijna weekend en wil je even helemaal weg van de dagelijkse sleur en even lekker gaan genieten aan zee in het vertrouwde Nederland? Maak een wandeling door de duinen. Dit is een absolute aanrader! Of wil je lekker uitwaaien op het strand, zwemmen in de zee of een hapje eten aan de boulevard? Dat kan allemaal! De Nederlandse kust biedt voor iedereen wat wils. Het leuke hieraan is dat je helemaal niet ver weg hoeft voor een weekendje weg en lekker dichtbij huis bent. Ontdek zelf de echte schoonheid van de Nederlandse kust.

Welkom aan zee

Nederland kent een prachtig landschap. Je kunt met de fiets of te voet het prachtige landschap van Nederland ontdekken. Scheveningen is een stad gelegen in Zuid-Holland waar je je nooit zult vervelen. Deze stad staat bekend om de pier, het Kurhaus en om het Circus Theater. Scheveningen ligt aan zee en is dus vooral in de zomer zeer geliefd onder de toeristen en strandgangers. Of wat zeg je van Vlissingen? In Vlissingen is van alles te beleven. Vlissingen heeft tal van stranden, een aantal mooie boulevards en een prachtige haven. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de langste zeeboulevard van Nederland. In Nederland is er voor ieder wat wils.

De mooiste vakantiehuizen aan zee

De laatste jaren is het huren van een vakantiehuis erg gestegen. ZieZo Vakantiehuizen biedt een groot scala mooie vakantiehuizen, bungalows en vakantievilla's aan zee in Nederland aan, wat jij je maar kunt bedenken tegen scherpe prijzen! Zo heeft ZieZo Vakantiehuizen ook een groot aanbod aan vakantiehuizen in het buitenland, zoals  in Oostenrijk, Zwitserland, Kroatië, Tsjechië, Spanje, Italië en Frankrijk. Zoek je het liever dichterbij huis op? Dat kan bij ZieZo Vakantiehuizen! Kom tot rust in een vakantiehuis van ZieZo Vakantiehuizen. Een onvergetelijk weekendje weg aan de Nederlandse kust boek je eenvoudig op je hier online. Wat wil je nog meer? ZieZo Vakantiehuizen wenst jou een fijne vakantie toe!

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte