Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Fietsvakantie in Nederland

Fietsvakantie in Nederland

Door: - Op: 01-07-2020
Fietsvakantie in Nederland Geen zin om tijdens je vakantie dag in dag uit op een stretcher in de zon te liggen? Overweeg dan eens een fietsvakantie met je eigen fiets!  

Fietsen in eigen land

 
De laatste jaren is het aantal fietsvakanties aanzienlijk toegenomen. Ook het aantal fietsvakanties in Nederland dat jaarlijks plaatsvindt is groter dan ooit. In deze blog laten we je kennismaken met de voordelen van een vakantie met de fiets en bespreken we de mogelijkheden die er zijn om de wereld te verkennen met je tweewieler.   
 

Lekker sportief met een fietsvakantie

 
Het houden van een fietsvakantie is gezonder dan vrijwel ieder ander type vakantie. Waar je normaliter de hele dag in de zon ligt en weinig tot geen actieve lichaamsbeweging hebt, heb je dat bij een vakantie met de fiets wel degelijk. Je zit dagelijks namelijk al snel 6 tot 8 uur op de fiets! Zo kom je ook nog eens volledig in shape uit je vakantie. Daarnaast brengt een vakantie met de fiets het voordeel met zich mee dat je Nederland niet eens hoeft te verlaten. Er zijn namelijk tal van geschikte routes voor succesvolle fietsvakanties in Nederland. Doordat je vandaag de dag gebruik kunt maken van effectieve en compacte bagage hoef je in sommige gevallen niet eens een rugzak te dragen. In veel gevallen kun je jouw bagage al kwijt op en rondom je fiets. 
 

Ontdek de wereld met fietsreizen

 
Liever de wereld verkennen? Ook dit is mogelijk met behulp van fietsreizen. Zo kun je ervoor kiezen om individueel of in groepsverband een reis te maken met je fiets. Jaarlijks vinden er tal van verschillende fietsvakanties plaats in landen verspreid over de hele wereld. Zo is er voor ieder type avonturier een geschikte route. Je kunt een reis met je fiets eenvoudig combineren met een overnachting in een van de vele Vakantiehuis Huren Online accommodaties. Zo ben je verzekerd van een goede nachtrust tussen het fietsen door. Kies voor de Franse Mont Ventoux of ontdek de wereld Down-Under richting Australië! Kortom, volop mogelijkheden bij een vakantie met je fiets! Heb jij je banden ook al opgepompt?!
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte