X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Geen bezuinigingen op vakantie

Geen bezuinigingen op vakantie

Door: lianne - Bron: AD.nl - Op: 01-03-2012 - Gewijzigd: 10-04-2017
Volgens Goof Lukken, trendwatcher en docent aan de Academie voor Toerisme (NHTV), zullen veel gezinnen in de crisis hun vakantie niet schrappen. De prijzen worden wel een steeds belangrijker vakantie criterium. Kortere vakanties en vakantie aanbiedingen zullen erg in trek zijn de komende vakantieperiode.

Vakantie voorspellingen 2012

Wat betreft vakantiebestemmingen is bijna alles mogelijk. Londen krijgt meer aandacht vanwege de Olympische Spelen. De Poolse stad Krakau zal vanwege het EK-voetbal op  de kaart gezet worden. Goof Lukken voorspelt dat vakantiegangers in 2012 vooral interesse hebben in bestemmingen die een natuurbeleving bieden met luxe verblijven. Daarnaast zullen 'bestemmingen met een verhaal' erg in trek zijn bij toeristen. Wat dat laatste betreft ziet Goof Lukken een grote kans voor een land als Servië, naast dat het betaalbaar is heeft het qua historie en cultuur veel te bieden.

IJsland dé bestemmingen van 2012

Naast de traditionele zonbestemmingen als Spanje, Griekenland en Turkije, zullen ook de bestemmingen Vietnam, Bali en Florida een boost krijgen. Florida zal vooral bezocht worden door de pretpark-liefhebbers. Met de vraag 'wat is dé bestemming van 2012' onder de lezers van de Lonley Planet, is het vakantieland IJsland de grote winnaar!

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte