X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Gegarandeerd leuke vakanties met kids

Gegarandeerd leuke vakanties met kids

Door: Nathalie - Op: 13-10-2014 - Gewijzigd: 06-04-2017
Op vakantie met de kids: niet altijd even gemakkelijk met al die regeltjes van bijvoorbeeld hotels. In een vakantiehuis kun je doen en laten wat je wilt. Én vakantiehuizen zijn vaak ideaal ingericht voor reisgezelschappen met kinderen.

Bij een vakantie met meerdere personen zijn er altijd meer wensen waarmee rekening gehouden moet worden. Zeker als er ook kinderen meegaan! Een kind wil niet een week in een stijlvol hotel zitten waar hij/zij niks anders kan dan in de lounge (stilletjes) spelen met zijn eigen meegebrachte speelgoed. Een kind heeft ruimte nodig en heeft het liefst natuurlijk een zwembad én een speeltuin in de buurt om zich te vermaken. Leuke vakanties met kids zijn overigens niet moeilijk te vinden!

Leuke vakanties met kids

Hoe vind je zo'n vakantieplek die voor kinderen genoeg leuks te bieden heeft? Moet je dan altijd naar een duur vakantiepark gaan of kiezen voor een hotel dichtbij een pretpark of waterpark? Natuurlijk niet! Er zijn meer dan genoeg geschikte vakantiehuizen voor gezinnen. Een vakantiehuis biedt kinderen een speeltuin, een zwembad, kinderbedjes, kinderstoeltjes, een bad en soms zelfs een speelhoekje in de kamer. Druk maken om de voorgeschreven etenstijden of dat de kids het eten niet lusten, hoeft niet: je kookt gewoon zelf wanneer en hoe het uitkomt en hoeft verder nergens rekening mee te houden. Bang dat de buren last hebben van het geproduceerde rumoer van de kinderen? Bij een vakantiehuis zit er meer dan alleen een dunne muur tussen de accommodaties en vaak zijn ze zelfs alleenstaand en heb je helemaal geen buren om rekening mee te houden. Vakantiehuizen zorgen gegarandeerd voor leuke vakanties met kids.

Geschikte vakantiehuizen voor een vakantie met de kids

Waar moet een vakantiehuis voor kinderen aan voldoen? Dit verschilt natuurlijk voor ieder gezin. Een vakantie met kids jonger dan 5 jaar verschilt erg van een vakantie met kids die ouder zijn of zelfs ouder zijn dan 12 jaar. Daarom is het zo gemakkelijk dat het vakantiehuis aan de kinderen en hun leeftijd en wensen aangepast kan worden.

Welke wensen dit zijn, bepaal je zelf bij de zoekopdracht. Kies bijvoorbeeld voor een kinderzwembad, een tuin, een pretpark in de buurt, de mogelijkheid om te paardrijden of een biljarttafel/tafeltennistafel (voor de wat oudere kinderen). Is een vakantie met de kids niet compleet zonder de eventuele huisdieren? Er zijn genoeg vakantiehuizen waar het huisdier meegebracht mag worden. Ook dit kun je eenvoudig aanpassen in de zoekcriteria.

Neem eens een kijkje in het assortiment en ontdek wat er met vakantiehuizen allemaal mogelijk is voor leuke vakanties met kids.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte