X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Genieten van een heerlijke langlaufvakantie

Genieten van een heerlijke langlaufvakantie

Door: Dayenne - Op: 14-01-2019 - Gewijzigd: 05-09-2019
Er zijn vele soorten wintersport die we allemaal kennen. De bekendste wintersporten zijn verreweg het snowboarden en skiën. Wil jij eens een andere draai geven aan je wintersportvakantie? Kies dan voor een langlaufvakantie! Langlauftochten komen naast de meest prachtige gebieden terwijl jij sportief bezig bent. Sommige plekken liggen zelfs een groot stuk boven de 1000 meter waardoor je een prachtig zicht hebt op de natuur en de diverse dorpen die langs de bergen gelegen zijn. 

Langlauf bestemmingen

Doordat langlaufen op vele verschillende stukken en plekken gedaan kan worden, is het mogelijk om in bijna ieder gebied wel een huisje te vinden dat aansluit op jouw langlaufvakantie. Vele wintersportgebieden hebben namelijk rekening gehouden met deze optie waardoor ze prachtige langlaufmogelijkheden kunnen aanbieden. Veel van deze tochten variëren in lengte en moeilijkheidsgraad waardoor er voor iedere wintersporter wel een uitdagende tocht is! Je kunt bij ZieZo Vakantiehuizen kiezen voor een vakantiehuisje in landen zoals Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland en Frankrijk.

De loipen in met een van de langlaufreizen

Gedurende één van de langlaufreizen zul je natuurlijk een tocht maken richting de piste. Aangekomen op de piste kun je de langlauflatten onderbinden en de loipen inglijden. Loipen zijn sneeuwsporen die gemaakt zijn om de mooiste winterlandschappen te ontdekken. Hierdoor kun jij tijdens je langlaufvakantie iedere keer een andere tocht lopen en zo weer andere gebieden ontdekken. Schiet prachtige plaatjes van de natuur, zodat je ook bij thuiskomst nog een keer kunt genieten van de tocht die je gelopen hebt.

Langlaufen in Nederland

Naast de vele langlaufreizen in het buitenland, kun je ook in Nederland een langlaufvakantie ervaren! Wanneer er namelijk sneeuw ligt, worden er ook in Nederland een aantal loipen aangelegd. Ligt er geen sneeuw? Dan kun je evengoed langlaufen op diverse plekken. Zo kun je een vakantiehuisje boeken in de buurt van Gouda via het vakantiehuis huren online portaal. In Gouda kun je namelijk langlaufen zonder sneeuw, doordat er een kunstbaan is aangelegd.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! Allegra 2 personen / 1 kamer / 1 slaapkamer Aanbieding! Top 1 4 personen / 2 kamers / 1 slaapkamer Aanbieding! Summit Rez 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Chesa Chanella 5 6 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Le Villaret 6 personen / 2 kamers / 1 slaapkamer Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte