Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Genieten van het mooie Italie

Genieten van het mooie Italie

Door: Lotte Jacobs - Op: 22-03-2016 - Gewijzigd: 07-06-2018
Hou je van lekker eten, een mooie cultuur en sla je het aanbod van een goed wijntje niet snel af? Dan is Italië voor jou the place to be! Italië is het land van de mooie taal, romantische dorpjes, prachtige landschappen, het lekkere eten en de heerlijke wijnen. Als je op zoek bent naar een vakantiehuis in Italië dan zit je bij ons goed! Lees hier meer over het mooie Italië en haar mooie plekken Toscane en Sicilië

Hou je van lekker eten, een mooie cultuur en sla je het aanbod van een goede wijn niet snel af? Dan is Italië voor jou the place to be! Italië is het land van de mooie taal, romantische dorpjes, prachtige landschappen, het lekkere eten en de heerlijke wijnen. Als je op zoek bent naar een vakantie in Italië dan zit je bij ons goed! Bij ons boek je gemakkelijk en snel een vakantiehuis in Italië! Wij helpen je te genieten van een mooie vakantie in Italië !

Vakantie Sicilië

Sicilië is een eiland gelegen in het land Italië. Een vakantie in Sicilië is ideaal voor als je wilt genieten van zon, zee, strand, cultuur en bouwwerken uit de Griekse Oudheid, maar ook staat Sicilië bekend om haar mooie vulkanen, de Etna en Stromboli. Sicilië bestaat dus vooral uit natuurlijke en historische schoonheden die het eiland te bieden heeft. Je zult dus ook niet veel pretparken of dierentuinen tegenkomen. Het is dan ook veel leuker om al het schoon dat Sicilië te bieden heeft, te bewonderen. Je kunt bijvoorbeeld genieten van de Siciliaanse cultuur tijdens de jaarlijks terugkerende feesten of van de mooie tempels. Een vakantie in Sicilië is ideaal voor liefhebbers van zon, zee en strand. De zon schijnt vrijwel altijd, de zee is diepblauw en het eiland heeft schitterende witte stranden.

Vakantie Toscane

De Toscane is een regio centraal gelegen in Toscane. Als je kiest voor een vakantie in Toscane, kun je de schitterende middeleeuwse stadjes, de enorme rijkdom aan kunst, olijfbomen en wijnranken beleven. Toscane heeft de prachtige steden Florence, Siena en Lucca in haar omgeving liggen. De inwoners van Toscane zijn erg gastvriendelijk en laten je met tros hun stad of dorp zien. Als je tijdens je vakantie in Toscane, de cultuur optimaal wilt beleven kun je wijnboeren bezoeken. Hier kun je zien hoe wijn wordt gemaakt en hoe het smaakt. Uiteraard worden ook in de omgeving van Toscane feesten georganiseerd waar je de sfeer van het lokale volk volledig kunt proeven. Siena staat bijvoorbeeld twee keer per jaar op zijn kop vanwege het beroemde Palio. Palio is een paardenrace die gehouden wordt in Piazza del Campo. Verder worden er nog evenementen georganiseerd zoals Scoppio del carro in Florence, de bloemenmarkt in Lucca of het Chianti Wine Festival in de Chiantistreek van Toscane. Volop genieten dus!

Vakantiehuis Italië

Ben je overtuigd en wil je graag een heerlijke vakantie in Italië gaan beleven? Bij ons ben je op het juiste adres als je een vakantiehuis in Italië wilt huren. Wij hebben namelijk hele mooie en luxe villa's, appartementen en vakantiehuizen in Italië! Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Toscane of Sicilië? Of ga je liever voor een vakantievilla aan het Comomeer? Bij ons is alles mogelijk. De mooiste vakantiehuizen in Italië boek je bij vakantiehuishurenonline.nl!

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte