Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Goedkope vakantie, Hongarije

Goedkope vakantie, Hongarije

Door: Lynn - Op: 11-04-2013 - Gewijzigd: 06-04-2017
Hongarije is al jaren een steeds populairder vakantieland onder Nederlanders. Het Hongaarse klimaat, de mooie natuurgebieden zoals het Balatonmeer, de hoofdstad Boedapest, de Hongaarse keuken en de uitnodigende lokale bevolking zijn zeker redenen voor het boeken van een vakantie. Een vakantie is nu nog verleidelijk aangezien de Hongaarse forint flink is gedaald in waarde. Naar Hongarije op vakantie gaan is nu dus ook nog eens extra goedkoop. Ontdek dit aantrekkelijke en sfeervolle land dus aankomende zomer samen met ZieZo Vakanties.

Aantrekkelijk vakantieland

Dat Hongarije een aantrekkelijke land is om vakantie te vieren, was al langer bekend. De mooie natuurgebieden zoals het Balatonmeer, het sfeervolle Boedapest en de Hongaarse keuken zijn stuk voor stuk redenen om zeker een vakantie te boeken naar Hongarije. De Hongaarse cultuur staat zeker ook bekend om zijn uitnodigende gebaren en de lokale bevolking als zeer toegankelijk. Hongarije steeg al jaren in de populariteit onder Nederlandse vakantiegangers, maar nu is het ook niet alleen aantrekkelijk vanwege de cultuur en het weer, maar ook vanwege de zeer lage prijzen een betoverende vakantiebestemming.

Nu zeer goedkoop

Heb jij jouw zomervakantie voor dit jaar nog niet geboekt? Dan nu nog een extra reden om voor Hongarije te kiezen. Door politieke hervormingen in het land  is een vakantie nu extra goedkoop voor mensen uit het buitenland. Of je nu graag voor een week, tien dagen, of twee weken wil gaan; een vakantie in dit zonovergoten land in de zomermaanden is nu al 10% goedkoper dan voorheen. ZieZo Vakanties maakt hier gebruik van door voor jou het beste aanbod vakantiehuizen in Hongarije te selecteren. Dus als jij wil profiteren van een goedkope Hongaarse munt, boek dan vandaag nog je reis naar Siofók, het Balantonmeer of misschien een citytrip naar Budapest bij ZieZo Vakanties.

Cultuur en natuur, ontdek het allemaal

Ontdek deze aankomende zomer dus wat Hongarije jou allemaal te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar de rust en ruimte, of juist wil proeven van het typisch Hongaarse Boedapest. Enkele hoogtepunten die je zeker niet mag missen als je in Hongarije bent zijn de Hongaarse Grand Prix voor de echte autoliefhebbers, de Central Market Hall en het Duna Plaza winkelcentrum in Boedapest waar je uren rond kunt lopen, het Balatonmeer van meer dan 79 kilometer lang en met een diepte van 12 meter,  het Szoborpark met standbeelden uit de tijd van het communistische regime, het attractiepark Vidámpark voor jong en oud en het Hortobágy Nationaal Park dat de bezoeker diverse gezichten kan bieden. Wil jij al deze plekken gaan ontdekken gedurende een vakantie naar de goedkope vakantieland, boek dan nu een voordelig vakantiehuisje hier gemakkelijk online.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte