X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Goedkopere vliegtickets en meer reisgeld

Goedkopere vliegtickets en meer reisgeld

Door: Nathalie - Op: 02-12-2014 - Gewijzigd: 06-04-2017
Ga je op vakantie en ga je met het vliegtuig? Dan kun je heel gemakkelijk tientallen tot honderden euro's besparen door goedkope vliegtickets te boeken. Lees hoe je aan die goedkope vliegtickets komt...

Alles wat je tijdens de reis bespaart, kun je op vakantie zorgeloos uitgeven aan eten, drinken, uitstapjes en excursies! Tijdens je reis besparen is heel gemakkelijk, met name als je met het vliegtuig op reis gaat! Door je vliegtickets te vergelijken bespaar je al gauw tientallen tot soms wel honderden euro's!

Vergelijkingssites

Hoe kom je aan die goedkope vliegtickets? Daar zijn tal van vliegticket vergelijkingssites voor. We hebben de bekendste voor je op een rij gezet:

  • Tix.nl
  • Cheaptickets.nl
  • Skyscanner.nl
  • Chaser.nl
  • Schipholtickets.nl
  • Worldticketcenter.nl
  • Vliegtickets.nl
  • Vliegwinkel.nl

Vliegtickets vergelijken

Vliegtickets vergelijken is eenvoudig en snel. Je kiest je vertreklocatie en aankomstlocatie, de data en voor hoeveel personen je goedkope vliegtickets zoekt. De rest doet de vergelijkingssite! Hierna kun je je zoekopdracht specificeren om vliegtickets beter te vergelijken. Kies bijvoorbeeld de luchtvaartmaatschappij, het vliegveld waar je wilt landen, de gewenste stoelafstand, je vertrektijden, en geef aan of je overstappen wilt of niet. Je kunt bij de meeste sites voor vliegtickets vergelijken ook direct zoeken op een gewenste terugvlucht. Meestal moet je hiervoor eerst klikken op 'geavanceerde/uitgebreide zoekopties'. Ook kun je bij je zoekopdracht alvast aangeven of je economy class of in een luxere klasse wilt reizen.

Tijdbesparend

Vliegtickets vergelijken is echt aan te raden wanneer je op vakantie gaat met het vliegtuig. Het bespaart je niet alleen geld dat je op vakantie veel beter kunt besteden, maar het bespaart je ook nog eens tijd bij het zoeken naar de juiste vluchten! De sites die vliegtickets vergelijken namelijk alle vluchten! En dat binnen enkele seconden! Je hoeft dus niet de websites van iedere vliegmaatschappij af te gaan voor goedkope vliegtickets en de beste vluchten.

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte