X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Groeiende vraag vakantiehuizen in Europa

Groeiende vraag vakantiehuizen in Europa

Door: Sofie - Bron: Tourpress - Op: 02-11-2011 - Gewijzigd: 10-04-2017
Uit een Europees onderzoek dat uitgevoerd is door PhoCusWrigt blijkt dat de vakantiehuizen markt tot 2013 jaarlijks een groei van 2% tot 6% bedraagt, in zowel omzet als het aantal gasten. Dit is zeer opmerkelijk omdat de toeristenbranche in het algemeen daalt, maar de markt voor vakantiehuizen stijgt. Zelfs de economische crisis van 2008/2009 heeft de vakantiehuizen branche niet getroffen. 

Vakantiehuizen razend populair bij familievakanties

Vakantiehuizen zijn vooral populair bij families en jongvolwassenen. De belangrijkste doelgroep is volgens het onderzoek tussen de 33 tot 44 jaar. De goede prijs/kwaliteitverhouding, de ruimte en de privacy zijn de belangrijkste doorslaggevende argumenten. Een ander opvallend aspect is de toenemende online boekingen. ZieZo Vakantiehuizen heeft speciaal kindvriendelijke vakantiewoningen geselecteerd voor een onvergetelijke familievakantie!

Lente en zomer dé vakantiehuis seizoenen 

Uit het onderzoeksrapport is gebleken dat de meeste omzet gerealiseerd wordt in het zomerseizoen en in het lenteseizoen. Het is opvallend dat specifiek in Zwitserland dit het tegenovergestelde is, de winter is in dit vakantieland het belangrijkste vakantieseizoen. Daarnaast is het interessant dat meer dan 80% van eigenaren van vakantiehuizen en appartementen overweegt om de verhuur van hun woning uit te besteden aan professionele verhuurbedrijven.
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte