Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Hemelvaart in een luxe villa in Durbuy

Hemelvaart in een luxe villa in Durbuy

Door: Mieke Janssen - Op: 11-05-2015 - Gewijzigd: 06-04-2017
Over een paar dagen is het Hemelvaart en hebben we weer een lang weekend vrij. Dat betekent ... een weekendje weg! Neem je hele familie mee naar Durbuy, één van 's werelds kleinste steden en geniet van de authentieke middeleeuwse uitstraling in een luxe villa met een oppervlakte van 450 m2. Lees hier meer over ons vakantiehuis in Durbuy!

Er staat weer een lang weekend voor de deur, namelijk het Hemelvaart weekend. Het hele land heeft vijf dagen vrij en dat is een goede reden voor een lang weekend weg. Wij van ZieZo hebben ook dit keer weer een vakantiehuis geselecteerd waar jij een lang weekend kunt genieten samen met je familie! Maak kennis met het vijf-sterren vakantiehuis Il Premio in Durbuy.

Vakantiehuis Durbuy

Durbuy is een stad in de Belgische provincie Luxemburg, niet te verwarren met het land Luxemburg. Het is een grote trekpleister voor het toerisme in Wallonië dankzij de middeleeuwse uitstraling van de stad die door de eeuwen heen bewaard is gebleven. Het vakantiehuis Il Premio ligt op 9 kilometer afstand van het centrum van Durbuy op een heuvel en op 500m afstand van een rivier. In 2009 is de vakantiewoning nog helemaal gerenoveerd en heeft nu een traditionele uitstraling gemixt met moderne elementen en snufjes. Daarnaast telt de luxueuze villa 8 kamers op een oppervlakte van 450 m2 en is geschikt voor 20 personen, jouw hele familie! Neem je nichtjes, neefjes, opa, oma, ooms en tantes mee naar Durbay en geniet met z'n allen van een heerlijk lang Hemelvaart weekend.

Bezienswaardigheden Durbuy

Durbuy is een van de kleinste steden ter wereld en heeft dan ook een bijzonder compact historisch centrum. Er is veel van de middeleeuwen bewaard gebleven en dat zorgt voor een pittoreske uitstraling. Maar naast de culturele uitstraling is er nog meer te bezichtigen in Durbuy. In het Parc des Topiaires vind je een schitterende verzameling aan bomen en buxusstruiken. De buxusstruiken zijn vormgegeven in allerlei verschillende vormen zoals olifanten, eekhoorns en spelende kinderen. In totaal zijn er meer dan 250 figuren te vinden en het park is zeker de moeite waard om eens te bezoeken als je in Durbuy bent. Daarnaast kun je vanuit Durbuy verschillende mountainbiketochten van verschillende niveaus rijden. Mocht je niet in het bezit zijn van een mountainbike, dan kun je bij een van de bedrijven in Durbuy eenvoudig een mountainbike huren.

Je hoeft je absoluut niet te vervelen wanneer je in het authentieke Durbuy bent. Gezellig lang met je familie tafelen in de luxe villa, genieten van de enorme tuin en cultuur opsnuiven in het pittoreske Durbuy. Je boekt de villa al vanaf €550.- per week en is door onze klanten beoordeeld met een 8,0.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! Vakantiewoning Gaspard 16 personen / 9 kamers / 8 slaapkamers Aanbieding! Erezee 16 personen / 10 kamers / 8 slaapkamers Aanbieding! La Rochette (La Ferme Hollogne) 12 personen / 7 kamers / 6 slaapkamers Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte